najlepsza dla mnie jets mafia. boska gra. potem moze sie wydawać dziwne ale lubie polanie II. seria unreal tournament jest boska. hitmany 1,2 marzenie. przechodzilem po kilka razy. heroes III tez superfajna gra. nie zapominam o seri nfs od undergroundow bo są tez wypaśne. counter strike c. zero, age of empires III. THUG2 tez fajny. dużo by sie znalazło ba całe życie gram. ale mafia to jedyna gra na ktorej widok serce unosi się w płucach. yeah!!
Diablo II LoD, IceWind Dale, Baldur's Gate, GTA Vice City. Stare ale jare. IceWind Dale to tytul niedoscigniony. Z nowszych to moge Gothic. Calkiem przyjemna gra. Z MMOG to oczywiscie Ogame.
Call of Duty 4: Modern Warfare - absolutnie zajeżysta gra. Naprawde jak pierwszy raz przechodziłem to się czułem jak na wojnie. Ale grać tylko na max detalach i przy dobrych głośnikach!
Moja ulubiona gra to zdecydowanie Gothic, cała seria z resztą. Lubie ją za wszystkie jej aspekty, chodź by możliwość wybrania całkiem dowolnego stylu życia, profesji, charakteru, umiejętności, itp...
Gorąco grę polecam!!!
_________________ Piszę to co myślę, myślę to co chcę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum