Wysłany: 2009-02-19, 22:27 brak pliku iertutil.dll. pomocy
witam przy uruchamianiu kompa pokazuje sie komunikat ze nie znaleziono pliku iertutil.dll. co mam robic czytalem o sciagnieciu tego ale fgdzie i jak zainstalowac prosze pomocy
mam sciagniete i rozpakowane ale co mam dalej zrobic na moim kompie wyskakuje ten komunikat i nic wiecej sie nie dziaje jastem kompletnym laikiem w tych sprawach jak bys mogl opisz mi jak to wkleic prosze
To co masz rozpakowane - klikasz prawym i wytnij. Następnie wchodzisz: Mój Komputer - dysk c - WINDOWS i tam szukasz folderu System32, wchodzisz do niego i w nim wklejasz pliczek.
ok to ja rozumiem ale ja to sciagnolem i rozpakowalem na brataa kompie nagralem na plytke i teraz zeby to wgrac u mnie co trzeba zrobic?? bo po wlaczeniu mojego kompa wyskakuje komunikat ze nie znaleziono tego pliku iertutil.dll. i po za tym nic nie idzie zrobic nic nie wskakuje zadne ikony nic tylko jest niebieski ekran i ten komunikat nic niedaje zamkniecie tego ani nic. dla tego tez nie wiem jak to wgrac co wcisnac nic
dasz rade mi pomodz
Asdef, będziesz męczył konsolą
No żart, ale zanim spróbujesz konsoli, sprawdź, może dasz rade wejść przez Tryb Awaryjny. Jak to zrobić?
Włącza Ci się komputer - trzymasz F8, aż pojawi Ci się menu do wyboru systemów. Strzałkami wybierasz Tryb Awaryjny.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum