Strona Główna     FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy

Poprzedni temat :: Następny temat
Jaki sport uprawiacie?
Autor Wiadomość
masder

Wysłany: 2010-02-20, 22:23   Jaki sport uprawiacie?

jak w temacie ;d co was najbardziej kręci ;d może jakiś extream sport? ;d

ja zaczne: freeride na nartach, czasem na desce. powiem wam, że to jest życie. mieszkam w Zakopcu i mam to wsumie codziennie ;d no poza latem i wiosną ;p ale nie ma piękniejszej jazdy niż jazda w puchu. wszyscy co próbowali potwierdzą ;d jest tu ktoś taki? ;p a może ktoś sie nie zgadza? :shoot: :shoot: :shoot: ;ppp jak chcecie zobaczyć jak to wygląda to polece wam kilka filmów: deska: That's It That's All <-- the best
narty: tego jest dużo. z polskich to np. Into The WHite, Polish Kiełbasa. a teraz zbierali materiał do nowego The EMotions. można śledzić jak powstaje film czytając bloga freeriderów na www.pajacyk.pl POLECAM!! ;)

Asdef 
Administrator

Wysłany: 2010-02-22, 16:15   

nie ma to jak ukryta rekalama... po skasowaniu linka chętnie wysłucham innych co maja do powiedzienia w tym temacie...

tez jestem cwany - prawda?:D
http://img528.imageshack.us/img528/3311/dn9ar.png

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2010-02-22, 23:06   

hmmm deska... jeździłem ;] ale nie bardzo mnie to wciąga :/

dla mnie to coś jak w filmiku NFS Tokyo Drift ;] w wersji Undergrouda xD

Czyli szybka jazda autem po ulicach nawet slalomem xD może komuś zdarzy się zobaczyć moją V40 jak będzie jechał gierkówką koło cze-wy :)
Co prawda kombi nie da rady po palić tak gum i depnać na maxa :P bo to tylko 1,8 w benzynce na 2 wałkach rozrządu wysoko obrotowy cztero-cylindrowy silnik benzynowy xD w skrócie 116koników wersja bez turba ;] na dwójce ponad 100wyciąga ;) jak na kombi to całkiem nieźle, ale normalnie to jak kajś się "ucieka" z jakiegoś dicha to optymalnie 2 kończy się przy 85-90 km/h ;) )))
fakt faktem iż jak mi się zdarzyło uciekać to tak obrotomierz zaczynał się od ok 3,600rpm(to takie minimum jak z jedynki na dwójkę sie wrzuca) do nawet 7,5tyś rpm :) ))) w tedy przez 50km ucieczki spaliłem 10L benzynki xD tylko ;P co daje nam 20L/100km więc sporo jak na motorek STANDARDOWY 1,8 bez przeróbek(zgazowany - na gazie się nie ściga ani nie ucieka xD bo nie da się osiągnąć takich dobrych wyników)

noooo to tyle o moim ekstreme sporcie xD bo jak by coś nie wyszło to by mnie tu dziś mogło nie być :) )))) dlatego to jest Extreme xD

dewot1

Wysłany: 2010-03-02, 22:25   

Asdef napisał/a:
nie ma to jak ukryta rekalama... po skasowaniu linka chętnie wysłucham innych co maja do powiedzienia w tym temacie...

jeśli chodzi o The Emotions to też o tym słyszałem. nie wiem co tutaj ma on reklamować? poprostu chciał się podzielić linkiem z innymi... ale nie ważne.. chłopaki fajnie piszą. szkoda, że tak rzadko. tylko przez to przestałem odwiedzać tego bloga. osatnio chyba jakiś filmik wsadzili.

jeśli chodzi o inne sporty to też downhill albo kitesurfing (początki ;p )

KOOOREEK

Wysłany: 2010-03-19, 18:13   

"Asdef" napisał/a:

no nie wiem... chyba nie trafiłeś ;p

ja właśnie dopiero zaczynam uprawiać freeride. ale już mi się tak spodobało, że nie chce mi się już jeździć po stoku ;d nuda ;p

a ci od The Emotions się odezwali chyba 1 raz od 3 tyg na tym blogu... ;p jak piszą, ekipa się porozjedżała, więc dlatego nic nie uzupełniali. także czekamy na koniec marca. wtedy powinni coś nowego wstawić ;p

hamster
Gość
Wysłany: 2010-03-21, 20:37   

[quote="KOOOREEK"]
"Asdef" napisał/a:

a ci od The Emotions się odezwali chyba 1 raz od 3 tyg na tym blogu... ;p jak piszą, ekipa się porozjedżała, więc dlatego nic nie uzupełniali. także czekamy na koniec marca. wtedy powinni coś nowego wstawić ;p

no ja myślę, bo już straciłem nadzieję... nic kurde nie odświeżali. nie wiadomo było o co kaman wogóle. czy żyją czy nie ;p ale fajne te fotki niektóre nie;p dobre na nk ;d

masder

Wysłany: 2010-03-22, 18:18   

no foty miszcz ;d mancza.com <--- autorka ;) tzn jej strona ;p fajne ma te zdjęcia fajne.. ja nigdy nie potrafiłem zrobić ładnych zdjęć na wakacjach. zawsze jakieś brzydkie mało żywe kolory. dopiero trzeba się bawić w photoshopie, żeby coś wyszło.. nie wiem o co chodzi.

crooleeck 
Wymiata!

Wysłany: 2010-03-22, 19:20   

Interesował się ktoś z Was szermierką?? Chętnie bym spróbował, ale nie mam sprzętu, a klubu w Kielcach z tego co mi wiadomo też nie ma :/

Asdef 
Administrator

Wysłany: 2010-03-25, 20:13   

masder napisał/a:
no foty miszcz ;d mancza.com <--- autorka ;) tzn jej strona ;p fajne ma te zdjęcia fajne.. ja nigdy nie potrafiłem zrobić ładnych zdjęć na wakacjach. zawsze jakieś brzydkie mało żywe kolory. dopiero trzeba się bawić w photoshopie, żeby coś wyszło.. nie wiem o co chodzi.

weź biala kartke i ustaw balans bieli... na necie powinny byc opisy jak to zrobic w danym modelu aparatu :beer:
http://img528.imageshack.us/img528/3311/dn9ar.png

Odpowiedz do tematu