Mam dość trywialny problem ale nie mogę sobie z nim poradzić otóż po zrobieniu formata dysku systemowego musiałem zainstalować złe sterowniki i mam kilka problemów, nie chcąc ich popełnić przy następnym formatowaniu proszę o znalezienie odpowiednich sterowników, głównie zależało by mi na sterownikach do płyty głównej zintegrowanych z kartą sieciową. Jestem świadom że mogę użyć googli itp. robiłem już tak i jak widać ze złym skutkiem. Liczę że znajdzie się osoba która poświęci temu czas
Mój Komputer:
System operacyjny Microsoft Windows XP Professional
Typ procesora AMD Sempron, 1600 MHz 2800+
Płyta główna Asus K8N (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
Karta graficzna NVIDIA GeForce 6600 (128 MB)
Pamięć: 512 Kingston DDR
Dziękuje bardzo za pomoc, skoro już ktoś się zajął tym tematem to mam pytanie zakładam że kolejność instalowania sterowników nie wpływa na ich działanie(takie wyszukałem informacje na innych forach) to więcej już sterowników do podzespołów nie jest potrzebne do sprawnego działania komputera tak ?
------------------------------------------------------------
Bardzo dziękuje za pomoc i poświęcony czas
Ostatnio zmieniony przez cinnowaty 2010-09-04, 22:01, w całości zmieniany 1 raz
Asdef ja proponuję troszkę inną kolejność:
Płyta główna, grafika, muzyka, karta sieciowa(odłączam kabel ), firewalla+antyvirusa na końcu...
Po prostu sterowniki najpierw, potem aplikacje, ale obowiązkowo przy sieciówce/radiówce odłączenie kabla zanim zainstalujesz oprogramowanie ochronne! po to aby nic sienie dostało
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
masz racje, bez kabla nie wejdą... ale zrób sobie eksperyment zostaw komputer zostawiony na poł godziny bez ochrony podroczony do sieci nic nie rob tylko niech sobie będzie tylko włączony na neostradzie bankowo będzie syf
dobra bo juz schodzi temat na psy - chociaż to tak na marginesie może kogos to ustrzeże
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum