Witam, mam pytanie odnośnie fajnych gier…
Najpierw opisze moje wymagania…
Kiedyś grałem w grę Wiglles i to była najlepsza strategiczno platwormowa + przygodowa gra w jaką grałem… mało tego to fabularna… miała misję i była po polsku
inne gry strategiczne mnie nie interesują bo tylko zabierają cenny czas pomimo że są n niektóre dobre… ale i tak im brakuje grałem kiedyś jeszcze w Anno 1***r
i tą jeszcze akceptuje…
o… bardzo lubiłem grę typowo platformową „Abe's Oddysee” jedyna platmowormówka w jaką grałem bo mi się podobała inne nie ciekawe były
Manhunt - jak nie masz skrupułów to na prawdę wciąga i jest trudna, trzeba się pogłowić czasami...
A ja gram najczęściej w sapera - polecam .
Masz możliwość pogrania na Lanie?? Jak tak to polecam Call of duty - jedyny minus - nie ma Botów.
Co ci moge polecić... Hmm... Napisałbyś dokładnie co cię wciąga . Ja bardzo lubiłem wormsy od małego i chętnie do nich wracam. Tak samo Max Payne - wiem że nie lubisz - ale koniecznie jedynka po polsku...
Kiedyś długo mnie trzymała stara gra, ale tytułu nie pamiętam. Chodziło w niej o budownie mostów, za jak najmniejszą cenę...
Manhunt - jak nie masz skrupułów to na prawdę wciąga i jest trudna, trzeba się pogłowić czasami...
pewnie, że grałem bardzo fajna gierka, czym dłużej przetrzymasz klawisz tym lepszy efekt...
Cytat:
A ja gram najczęściej w sapera - polecam .
7 sek pobijesz mnie?? - jeszcze za czasów win95 lub 98 nie pamiętam dokładnie... ale chyba 95
Cytat:
Masz możliwość pogrania na Lanie?? Jak tak to polecam Call of duty - jedyny minus - nie ma Botów.
jeśli chodzi o LAN to tylko soldat
Cytat:
Co ci moge polecić... Hmm... Napisałbyś dokładnie co cię wciąga . Ja bardzo lubiłem wormsy od małego i chętnie do nich wracam. Tak samo Max Payne - wiem że nie lubisz - ale koniecznie jedynka po polsku...
Max payne, Matrix, bardzo lubiłem... ale ten gatunek gier znam...
Cytat:
Kiedyś długo mnie trzymała stara gra, ale tytułu nie pamiętam. Chodziło w niej o budownie mostów, za jak najmniejszą cenę...
kojarzę, aczkolwiek osobiście nie grałem...
wciągają mnie gry, "dla dzieci" mianowicie nawet z bajkową grafiką...
ale jeśli platforma to troszkę aby cos zrobić, misje czy coś a nie typowe zabijanie...
jeżeli gra akcji to sillent hill... bo tam jest fabuła... bo głównie o nią mi chodzi....
w Counter-Strike też jest fabuła, ale taka naciągana jak by jej nie było
aha , fajnie jak by jeszcze w grze było dużo wstawek wideo!
wciągają mnie gry, "dla dzieci" mianowicie nawet z bajkową grafiką...
ale jeśli platforma to troszkę aby cos zrobić
Wszelkiego rodzaju wormsy trójwymiarowe mogę tu polecić. A szczególnie Worms Forts (po polsku oblężenie), tam się trzeba nieźle napracować. I nie śmiać się Ja wormsy od małego lubiłem. I nawet na oryginał kasy nie szkoda bo to wydatek koło 20zł.
Asdef napisał/a:
fajnie jak by jeszcze w grze było dużo wstawek wideo!
Bitwa o śródziemie 2 - niby strategia, a chodzi o to żeby storzyć jak największą armię. I przerywniki są...
Oj Asdef, ciężko tak doradzać... Platformowe - Ice Tower , albo Elastomania (btw. oglądałem ostatnio na youtube filmiki z elmy - wymiatają goście...). A z bardziej rozwiniętych to może Tomb Raider - pozwiedzał byś świat z panią archeolog .
Asdef napisał/a:
7 sek pobijesz mnie?? - jeszcze za czasów win95 lub 98 nie pamiętam dokładnie... ale chyba 95
Nie pobije, chyba że pogrzebe w rejestrze i sobie sprawie taki wynik .
Chciaż temat stary, to może Autor wątku sięgnie po tę znakomitą pozycję: Fallout Tactics. Doskonałe połączenie RTS i RPG! Polecam gorąco! Można kupić za 20 zł w ładnym wydaniu z innymi grami z tego cyklu w serii klasyki gier CD-Projektu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum