Wysłany: 2006-03-15, 20:27 Jaka jest Wasza ulubiona gra??
Jak w temacie... Jaka jest wasza ulubiona gra, no i dlaczego...
Najpierw ja !
Najbardziej to lubie Manhunta, chociaż szczerze mówiąc jeszcze mi się go nie udało przejść . Instaluje go co jakiś czas i przechodze dalej (mało miejsca na HDD). Ta gra jest oryginalna, jedyna w swoim rodzaju (są podobne, ale nie zrobione tak jak Manhunt).
_________________ We, who not deny the animal of our nature
We, who yearn to preserve our liberation
We, who face darkness in our hearts with a solemn fire
We, who aspire the truth and pursue it's strength...
_________________ We, who not deny the animal of our nature
We, who yearn to preserve our liberation
We, who face darkness in our hearts with a solemn fire
We, who aspire the truth and pursue it's strength...
również Manhunt. fajna gierka ale z czasem monotonna
GTA
NFS. najlepsze wiścigi jakie mogą być i świetna muzyka
Call of Duty i Medal of Honor mogę w to grać do upadłego
Neverwinter Night. wćiągająca gierka
Unreal Turnament
również Manhunt. fajna gierka ale z czasem monotonna
Jak juz dostaniesz w łapy prawdziwą broń to gra nabiera tempa... Jestem teraz na stacji metra i otoczyła mnie cała masa gliniarzy z uzi... Nie mam pojęcia jak ich wszystkich zabić...
Nie ma takiego czegos jak "ulubiona gra", poniewaz jest ich dosc duzo ( w moim przypadku) Moje ulubione: God of War, Tekken V, COD, COD 2, seria NFS, Unreal Tournament 2000, Quake III Arena, Colin, Seria prince of persia ...
ulubiona gra w 2001roku HOMM III +2dodatki oficjalne +1nieoficjalny(produkcji ruskiej)
I ta gra pozostała nadal ulubioną aczkolwiek od roku już praktycznie nie gram w gry (pomijam gry online) Jak by moje łącze wystarczyło na płynną grę w Q2 lub Q3 to w to bym grał ale że nie wystarcza na grę (taką grę co jeszcze by się dało grać) to już nie gram w nic poza czasami w ogame ostatnio trochę w tiba przelotnie w warzone i nic więcej
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Ostatnio zmieniony przez ExeQtoR 2006-03-31, 16:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum