Jescze wtrące słówko, przed instalacją nowych sterów odinstaluj stare (dodaj/usuń programy i tam ich szukaj), potem instaluj nowe (tak jak wojewoda trafnie stwierdził - dwuklik na instalke a później to już tylko next next... i finish).
Jescze wtrące słówko, przed instalacją nowych sterów odinstaluj stare (dodaj/usuń programy i tam ich szukaj), potem instaluj nowe (tak jak wojewoda trafnie stwierdził - dwuklik na instalke a później to już tylko next next... i finish).
No juz ktorys raz czytam o deinstalacji poprzedniego sterownika - powiedz mi co to daje? Ja sterowniki instalowalem raz na ruski rok, bo jak dzialaly to nie tykalem i tak wogole to mi sie nie chcialo z nimi bawic (bo po co jak wszystko dzialalo?), i nigdy nie odinstalowywalem poprzednich. I nie zauwazylem azeby system na tym jakos ucierpial.
W przypadku nvidii jak nie odinstalowałem sterownika miałem po instalacji nowego w dodaj usuń dwa razy sterownik, ale tego starszego się nie dało odinstalować (jakiś error się pojawiał). Ten problem pewnie już został zlikwidowany - to było pare lat temu. A skoro deinstalacja napewono nie zaszkodzi, a może pomóc, to nie ma się nad czym zastanawiać.
Ten problem pewnie już został zlikwidowany - to było pare lat temu.
Toz to epoka jest...
crooleeck napisał/a:
A skoro deinstalacja napewono nie zaszkodzi, a może pomóc, to nie ma się nad czym zastanawiać.
Tia, i jeszcze moze restart zeby se ustawil rozdzielke na 640x480 albo 800x600 i pomieszal wszystkie ikony na pulpicie.
Ja dziekuje za takie gratisy, od tej jednej czy dwoch instalacji sterownikow w czasie zycia systemu rejestr nie siadzie...
Asdef napisał/a:
u mnie jak miałem Radeona kiedyś, lepszy efekt dawały właśnie stery omega
No ale do omegi to trzeba tez miec karte. Na kartach low-end roznice niepredko zauwazysz...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum