Faktycznie avast5 zostawia daleko w tyle konkurencję jest skuteczny ma wszystko co powinien mieć dobry antywirus,niestety nie działa automatyczna aktualizacja.Po za tym rewelka.
Działa aktualizacja, coś musisz mieć nie tak ustawione.
Wysłany: 2010-02-28, 08:38
Kurcze już niewiem reinstalowałem w ustawieniach aktualizacje próbowałem różnych ustawień,i kicha ręcznie idą bez problemu a automatyczne nie,ale skoro u ciebie działają to chyba musi coś być u mnie w systemie nie w programie.
Wysłany: 2010-02-28, 19:17 Re: Najlepszy darmowy antywirus.
masder napisał/a:
behemothxx napisał/a:
Jakiego darmowego antywira byście mi polecili,ale takiego żeby nie zamulał kompa(gram w lineage 2 i niezamulający komp mile widziany:))
Ja teraz używam antywira personaledition classic(czy to jest dobry antywirus,i czy mocno kompa zamula?)
z tego co slyszalem darmowych dobra jest avira. noatomiast ja jakoś nie ufam darmowym av. pozbierałem troche kasy i kupiłem F-Secure'a IS 2010. szybki lekki i bezpieczny. no i ma funkcje, których w darmowych nie znajdziesz np. ochrony przegladarki czy in the cloud. ma tez program do kontroli rodziecielskiej ;d
no mam dokładnie takie samo zdanie z darmowych avira z płatnych FS. dobre programy, ale wole FSa, bo wydaje mi się że mimo wszystko avira będzie gorsza od płatnego
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum