[...] i mam problemy ze znalezieniem sterowników pod nią
Jak by tak wielmożny Pan pokwapił się ruszyć chociaż jedną milionową swoich szarych komórek i pomyślał że wszystkie sterowniki są na stronie producenta to by już dawno problem sam rozwiązał A jak nie widać sterowników to wystarczy przewinąć suwakiem na dół a linki do strony sterowników producenta twojego laptopa podałem Ci dwa razy a na początku sam podałeś Do tego Menedżer Urządzeń pokazuje Ci nazwy więc chyba wystarczy że porównasz nazwy i zainstalujesz to co powinno być
----------
A inne urządzenia działają?? do czego podłączasz tego laptopa??? Inne kompy łączą się Dynamicznie na DHCP - może ten Accespoint ma filtrowanie MAC ? Pomyślałeś o tym ???
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Akurat sterowniki nie tyczyły się problemu pisałem wyżej ale zassałem je a co do problemu z netem poradziłem sobie już. Wystarczyło zrestartowanie modemu i auto TCP/IP
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum