Avast w tej sytuacji to chyba najlepsza opcja. Jeżeli chcesz coś lepszego do Pande Platinum moge polecić, najmniej zrzera ze wszystkich Pand. A jeżeli jednak zostaniesz przy Avaście to zainstaluj jeszcze ad-aware, i kontroluj logi z Hijack Thisa. Spy-bot też sie może przydać. Zawsze możesz raz na miesiąc zrobic skan dysków jakimś skanerem on-line.
Avast w tej sytuacji to chyba najlepsza opcja. Jeżeli chcesz coś lepszego do Pande Platinum moge polecić, najmniej zrzera ze wszystkich Pand. A jeżeli jednak zostaniesz przy Avaście to zainstaluj jeszcze ad-aware, i kontroluj logi z Hijack Thisa. Spy-bot też sie może przydać. Zawsze możesz raz na miesiąc zrobic skan dysków jakimś skanerem on-line.
ale żeś polecił panda to samobójstwo...
dość że nie ma dobrej ochrony antywirusowej to jeszcze muli...
avast mimo iż jest darmowy to jest zdecydowanie lepszy od misia leniwego...
ale jeśli chcesz iść dalej również polecam nod32 tez bardzo dobry, PODOBNO juz najnowsza wersja nie zamula tak proca
hehe... nie bede sie wypowiadal na temat tego "super" programu bo nie warto
a tak wracajac do tematu to na pewno nie bedzie on sprawnie dzialal na takim slabym sprzecie
jak na razie nie uzywam na nim zadnego antivirusa, jedynie skanuje go ad awarem i spybootem ale to jest malo bo zawsze cos wejdzie no i do tego zoone alarm
Źle mnie zrozumiałeś. Mi chodziło o Pentium 1 o taktowaniu 200MHz, w takim kompie miałem 256 MB Ramu i tak jak pisałem, cięło się, naprawdę pożądnie się cięło ale tylko podczas aktualizacji która trwała jakieś 90 sekund, raz na dzień.
Mi Kaspersky na 450 MhZ chodzi dobrze... No a taka firma mówi sama za siebie... Ja go mam od tygodnia i komp czyściutki Jeszcze ten firewall wbudowany... Można zmniejszyć wydajność jakby ci zmulało...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum