Powiedzcie mi dlaczego ja nigdy nie złapałem syfa na IE a tak wiele oglądam zasyfionych logów Hijacka z Operą albo z FireFoxem Żeby daleko nie szukać w forumowym temacie z logami można już takiego obejrzeć ...
hmmm no wiesz Thor dobre pytanie sam jestem ciekaw
1 Moze nie chodzisz po zasyfionych stronach?
2 Mógłbyś kilka porad napisać jak ustrzec się syfu na IE?
Powiedzcie mi dlaczego ja nigdy nie złapałem syfa na IE a tak wiele oglądam zasyfionych logów Hijacka z Operą albo z FireFoxem Żeby daleko nie szukać w forumowym temacie z logami można już takiego obejrzeć ...
wiesz czym jest internet!!
mozliwe że nie chodzisz po ixach
Wiem czym jest internet. Nie chodzę po stronach XXX. Jak jestem zmuszony na jakąś niepeną stronę wejść to podwyższam zabepieczenia w IE, wyłączam co bardziej niebezpieczne rzeczy itp. itd
IE nie koliguje z żadną przeglądarką . Ja osobiście polecam operę ponieważ ma wbudowany program do wysyłania i odczytywania maili, i wiele innych przydatnych funkcji
Hmm... Według mnie racja, Opera ma wiele funkcji, z których nie zawsze jest potrzeba korzystania. Na przykład klient IRC, co jest także szkodliwe dla IRCa. Na przykład ttaka gorąca_13 wejdzie sobie na IRCa i sypie tekstami typu <lol2>. Kto ma sumienie takiej powiedzieć "ale IRC to nie czat onetu!"...
Mimo wielu zalet i rozszerzeń Opera ma także wady w tych rozszerzeniach. Na przykład brak emotów w Operze...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum