będzie wolał mieć bardzo dobry dostęp do produktów przystosowanych do platformy PC(Windows) i pewnie nie będzie chciał szukać odpowiedników na MacOS X10.coś
Leopard jest bardzo przyjazny to raz. Dają go od razu to dwa. jest po polsku to trzy. A jak się nie podoba to można windowsa, a nawet i viste zainstalować
pim napisał/a:
widzę crooleeck, że podobnie jak ja masz chęć na appla
A jak się nie podoba to można windowsa, a nawet i viste zainstalować
toż to profanacja
ExeQtoR napisał/a:
Zdaje mi się że akurat to nie będzie dobry pomysł dla tego użytkownika, bo na pierwszy rzut oka to będzie wolał mieć bardzo dobry dostęp do produktów przystosowanych do platformy PC(Windows) i pewnie nie będzie chciał szukać odpowiedników na MacOS X10.coś
ale adamukowi sprzęt będzie potrzeby do:
adamuk napisał/a:
internet (opera, aqq itp) - to mocnego sprzetu nie trza miec
praca w officie, to tez sprzet potezny byc nie musi
photoshop itp
gry - co prawda nie gram duzo ale chcialbym zeby te nowsze pozycje sie wlaczaly i zeby dalo sie pograc ( nie na max ustawieniach) ale zeby plynnie chodzilo
internet - opera i ff na maka są, gg da się zastąpić adium albo kadu, o aqq nie wiem nic
office - jest ms office na maka, jest też NeoOffice (odpowiednik oo.org)
photoshop - jest
gry - i tu system jak i sprzęt wymięka - macbook ma jakąśtam (;)) kartę graficzną intela, a poza tym na mac os nie ma zbyt wiele tytułów. nawet jakby na macbooku wgrać xp czy vistę to grafa nie da rady tutaj potrzebny byłby macbook pro, a on mocno wykracza poza 3500zł
crooleeck napisał/a:
pim napisał/a:
widzę crooleeck, że podobnie jak ja masz chęć na appla
Oj, jakbym kasiorke miał...
podobna sytuacja u mnie
_________________ It's a beautiful day! Don't let it go away!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum