jak w temacie, potrzebuje tanie głośniki dla starego kompa(karta 2chanel);-)
najlepiej 2+1
cena do 70zł + transport
oglądałem w Auchanie(taki hipermarket u mnie) niestety ceny za 2+1 to ok 100zeta, albo zwykłe stereo to ok 30-50zeta ale takie totalnie nic....
więc stwierdziłem że poszukam po necie, ale może doradzicie, czego nie brać z góry i co wziąć w drodze kompromisu - cena nie ulegnie podwyższeniu
nie muszą być mocne... ja mam swój sprzęt wiec ni jak nie pobiją tego co ja mam, po prostu siostra chce słuchać muzyki, tak aby nie charczało i nie było żadnych sprzężeń zwrotnych na subbuferze - tak jak do tych czas ma jakieś głośniki Vikinga
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Maiłem już różne głośniki 2+1 tanich firm z hipermarketu i nie byłem zadowolony. Nawet zmieniłem źródło (z integry na starego Creative Audigy 2), lekka poprawa była. Jako, że z budżetem na to nigdy dobrze nie było, bo też sprzęt lepszy mam, ale spięty z drugim kompem, zainwestowałem w Logitechy (już takich nie ma na Allegro), działały prawie 3 lata, poszły na gwarę i już ich nie odzyskałem. Przysłali w zamian takie coś: http://allegro.pl/item117...36m_wys24h.html . Podejrzewałem, że to jakiś bubel, ale byłem miło zaskoczony gdy zobaczyłem co potrafią. Nie ma szału oczywiście... Trzeba jednak przyznać, że w tej cenie lepszego zestawu wskazać nie potrafię. Mogę z czystym sumieniem je polecić.
Dzięki CLK, przejże jeszcze oferty na Allegro i zobaczę co jeszcze mogę w tej cenie kupić, ale chwilowo jestem nie dyspozycyjny po weekendzie...tzn... dziś już ledwo żyje, bo od piątku baluję
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum