Strona Główna     FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy

Poprzedni temat :: Następny temat
tanie głośniki do kopa
Autor Wiadomość
ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2010-08-12, 18:57   tanie głośniki do kopa

Witajcie,

jak w temacie, potrzebuje tanie głośniki dla starego kompa(karta 2chanel);-)
najlepiej 2+1
cena do 70zł + transport

oglądałem w Auchanie(taki hipermarket u mnie) niestety ceny za 2+1 to ok 100zeta, albo zwykłe stereo to ok 30-50zeta ale takie totalnie nic.... :-(
więc stwierdziłem że poszukam po necie, ale może doradzicie, czego nie brać z góry i co wziąć w drodze kompromisu - cena nie ulegnie podwyższeniu ;-)

nie muszą być mocne... ja mam swój sprzęt wiec ni jak nie pobiją tego co ja mam, po prostu siostra chce słuchać muzyki, tak aby nie charczało i nie było żadnych sprzężeń zwrotnych na subbuferze - tak jak do tych czas ma jakieś głośniki Vikinga :/

crooleeck 
Wymiata!

Wysłany: 2010-08-12, 19:11   

Maiłem już różne głośniki 2+1 tanich firm z hipermarketu i nie byłem zadowolony. Nawet zmieniłem źródło (z integry na starego Creative Audigy 2), lekka poprawa była. Jako, że z budżetem na to nigdy dobrze nie było, bo też sprzęt lepszy mam, ale spięty z drugim kompem, zainwestowałem w Logitechy (już takich nie ma na Allegro), działały prawie 3 lata, poszły na gwarę i już ich nie odzyskałem. Przysłali w zamian takie coś: http://allegro.pl/item117...36m_wys24h.html . Podejrzewałem, że to jakiś bubel, ale byłem miło zaskoczony gdy zobaczyłem co potrafią. Nie ma szału oczywiście... Trzeba jednak przyznać, że w tej cenie lepszego zestawu wskazać nie potrafię. Mogę z czystym sumieniem je polecić.

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2010-08-15, 14:38   

Dzięki CLK, przejże jeszcze oferty na Allegro i zobaczę co jeszcze mogę w tej cenie kupić, ale chwilowo jestem nie dyspozycyjny po weekendzie...tzn... dziś już ledwo żyje, bo od piątku baluję :]

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach