Zgadzam sie z powyzszymi wypowiedziami, czas pracy na baterii to bardzo wazny parametr.. po to wlasnie jest stworzony ten rodzaj komputera zeby mogl pracowac wszedzie. Sam mam HP Compaq nx6110.... niby sprzet pozadny ale zaczely mi sie robic ostatnio jaja, nie wiem czym to jest spowodowane ale chyba bez serwisu sie nie obejdzie . Nie polecam HP.
Opcja 2:
Intel Pentium M procesor 735A - 1.7 GHz
512 MB DDR
Dysk 40 GB
4 godz. pracy.
Koszt: 499 funtów brytyjskich
Reszta parametrów nie jest ważna. Laptopa będę używał do programowania i systemów Linux i Unix oraz tworzenie CMS'ów itp. Niestety to będzie mój pierwszy laptop i nie znam tych dwóch procesorów. Jakie są wasze opinie na ten temat?
Wreszcie dokonalem zaukupu. Fakt faktem pomyliem ceny (kosztowal 549 funtow) ale wybralem opcje 1, ze wzgledu na nowsza platforme i zreszta szybsza. Jestem bardzo zadowolny z zakupu i powiem, ze warto bylo. Dziekuje wszystkim za pomoc .
Testowałeś coś System to to ma Jaki Jak z serwisem na terenie Polski Orientowałeś się To jakiś firmowy sprzęt czy marki "Thor Computers"
Może zamiast młotka na razie używasz
Kurs funta to cirka ebaut 5,8 czyli jakieś 3200 - niczego sobie biznesa zrobiłeś (jak z systemem - bo jak nie to ...)
Sprawa ma sie tak:
- nic jeszcze mnie testowalem bo nie mam programow tutaj. Test przejdzie juz 11 wresnia.
- system ma WindowsXP Home
- z servisem jest ok. Jest roczna gwarancja miedzynarodowa. Za przedluzenie trzeba bylo zaplacic dodatkowa kase.
- komputer oczywiscie Toshiba. IMHO good stuff .
- a z systemem jeszcze jest tak, ze mam taka plyte niby ona jest z winXP i jak cos sie stanie to odpalam ta bootowalna plytka i naprawia sie system. Jest jeszcze Office 2005, Works 8.5, NIS i jeszcze troszke programow. Co Thor na to Ty?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum