Wysłany: 2006-10-27, 08:29 Komputer sie wyłancza !!!!!
Witam może ktoś mi poradzi co jest grane??? Kupiłem karte graficzną Gigabyte GF 7600GS i nowy zasilacz 400W, mam do tego 1024MB RAm i Procesor Athon XP + 2500 i w czasie grania lub testu programem 3Dmark 06 wyłancza sie cały komputer -od czego???? (wina karty czy zasilacza a może procesor??)hej
No to problem z zsilaczem zapewne. Jak masz możliwość to pożycz od kogoś zasilacz i na jego przetestuj. Bo ten FEEL to wskazuje własnie na zasilacz. Jak masz mozliwość w sklepie wymienić (wymienić - czytaj zmienić na inny model z ewentualna dopłatą) to też od ręki rozmawiaj z nimi. Dla ModeComa dwie firmy robią zasilacze - FSP Group - te są solidne zasilacze i właśnie FEEL (nazwa firmay to chyba L&C) - te są do kitu.
PS. Zdublowanego posta usunąłem
dareh Gość
Wysłany: 2006-10-27, 11:02
Dzieki za podpowiedz ,dzwoniłem do servisu sklepowego , chcą sprawdzic zasilacz i kartę graficzną. Zobaczymy co stwierdzą wrazie czego to spróbuję wymienic zasilacz na inny model. Hej
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum