jeśli corel to animację robisz w RAVE, podobnie jak we flash..
natomiast, jeżeli chcesz wykonać takie tło to muszę cię niestety zmartwić, gdyż przepisu nikt ci nie da na takie coś... bo takie tła zazwyczaj robi się za pomocą prób i błędów - często to co wyjdzie (fajne zostawiam, fatalne cofam lub kasuje)
to jest coś jak łamanie enigmy, wręcz nie da się dokładnie powtórzyć tych samych ruchów...
jedynie możesz robić podobne efekty, nawet w tym samym programie... bo jak powiedziałem wcześniej ruchów nie powtórzysz
wykonanie... warstwy, efekty świetlne, brusze i maski... i inne pluginy - aby robić takie rzeczy to tylko ćwiczenia i własne... bo wiele rzeczy odkrywa się samemu
qrcze tyle ze jest 1 problem..j amm wersje corela z numerkiem 9... i niestety ta wersja corel rave chyba nie posiada... jest moze jeszcze jakis inny sposób? ...
Chyba sie mylisz w wersji 9 jest Photo - Paint , Corel draw ,Corel capture i Corel Trace więcej nie mam... mogłem jakoś nie zainstalować ?
Aha mam jeszcze jedno pytanie jakiego rozmiaru są usebary?
Chyba sie mylisz w wersji 9 jest Photo - Paint , Corel draw ,Corel capture i Corel Trace więcej nie mam... mogłem jakoś nie zainstalować ?
Aha mam jeszcze jedno pytanie jakiego rozmiaru są usebary?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum