Witam, chcialbym prosic o pomoc, zainstalowalem corela i chcialbym sie troche w nim nauczyc poslugiwac i tworzyc w miare grafike, typu jakies loga na strone itp, ale mam duzy problem bo nie wiem co mam wlaczyc ktora ikonke, a jak juz cos wlacze to czarna magia. Prosze o pomoc. o wytlumaczenie moze paru rzeczy, jakies proste tutoriale. Uzywalem narazie photoshopa 7 pl wiec cos o grafice tam wiem. Aha corela mam po polsku wiec jak cos to prosilbym o tlumaczenia
Ale nie wydaje Ci się z PS jest lepszy od Corela?
(no i go trochę znasz - zapewnie)
Wracając do tematu:
http://corel.dobreprogramy.pl/
może Ci pomoże...
Pozdrawiam!
okey panowie dziekuje za pomoc a co do odchodzenia od tematu to napisalem to po to, zeby jak ktos zrobil dla mnie jakiegos prostego tutoriala to wiedzial mniej wiecej ze juz mialem do czynienia z grafika. Wiesz NET pewnie jest lepszy bo tam ukladasz warstwy i rozne efekty z samymi warstwami mozna zrobic ale nie moge sie zamykac tylko w photshopie, trzeba szeroko patrzec na swiat
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum