dzieki bede jeszcze jutro probowal ale kombinowalem z interakcjami i wychodzi nie to o co mi chodzi przesle ci fotke jak ma to wygladac, potrzebuje jeszcze cienie do liter, wiem jak to uzyskac ale tylko pionowo lub poziomo potrzebuje we wszystich kierunkach i jeszcze pare rzeczy.
dzieki za zainteresowanie PIERWSZE
[ Dodano: 2006-11-03, 22:19 ]
i jeszcze litery np.
jeśli chodzi o cień to po wyborze narzędzia "I cień", na górnej listwie masz wybór kierunku (na zewnątrz) i ustaw cień na środku, później na linii przerywanej (to co się pokazuje gdy z niego korzystasz) i kombinuj
no dobra cien to dosc prosta sprawa ale interakcjami nie da sie uzyskac takiego efektu jak przeslalem w poprzednim poscie. mam racje ? moze jakies inne pomysly
a czy do zrobienia tego efektu sluza tylko interakcie? bo albo malo umiem albo czegos takiego jak na zalaczniku nie da sie tym zrobic, chodzi mi dokladnie o to zeby uwypuklic ksztalt w ten sposob zeby przejscie z "plaskiej" powierzchni na "boczna" (na zalaczniku ciemniejszy obrys) bylo plynne, a robiac to interakcja jest kanciaste, wiesz o co chodzi, zeby bylo zaokraglone. sorry ze tak mecze
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum