flash – przerabiam sobie tutorial’a oczywiście dl początkujących lamerów, a tu jak na złość już mam problem z obsługom
w tutku, kierują mnie do korzystania z Panel INSTANCE – tylko problem w tym że ja takiej zakładki nie mam… „Macromedia flash 8 profesional” w wersji 2004 pro tez nie znalazłem takiej opcji
skrót który jest opisany Carl+i działa ale jako info a nie jako Panel INSTANCE Carl+alt+i działa też jako info w zakładki window/panels nie mogę znaleźć – nie ma jej
[ Dodano: 2006-12-13, 17:32 ]
problem rozwiązany za pomocą RoboKomp'a
pozwole zacytować jego wypowiedź na ten temat
Jest, ale stracił on swoją pierwotną nazwę. Wszedł w koalicję z panelem Properties.
Mianowicie: gdy klikniesz na daną klatkę w panelu Properties (u dołu) masz listę Tween. Dotyczy sposoobu ruchu. Motion - to poruszenie, a Shape - zmiana kształtów. Gdy wybierzesz Motion zobaczysz to samo co w przedpotowym Instance
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum