Wysłany: 2009-11-05, 08:31 załamanie wiersza w justowaniu na stronie
Mianowicie chodzi mi o to by w justowaniu gdy na końcu linijki zostaje np "i" i chce to zrzucić do 2 wiersza niżej odrazu mówię że twarda spacja nie działa
następny wiersz???
< p > lub < div > zależy co używasz??? no i oczywiście ustawić interlinię aby wyglądało tak jak by to było tylko złamane - ale nie wiem jak w tedy końcówka linii się zachowa po prostu musisz wypróbować
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
znacznik nowego wiersza musi działać inaczej to mogę powiedzieć że HTML Ci nie działa tak jak powinien, a precyzując jego interpretacja przez przeglądarki lub masz coś w kodzie zamieszane tak, że on to w jedną linię daje ale to na prawdę musiałbyś się postarać aby tak się stało ))
próbowałem wszelkich sposobów z marnym skutkiem, po prostu nie justuje ostatniej linijki i nic się na to już chyba nie poradzi pozostaje Ci albo na wstawiać twardych spacji i liczyć że to zadziała albo po prostu mieć nie wyjustowaną jedną linijkę(którą złamałeś)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum