A jak chcesz więcej to se poszukaj na goglach. Ale mambo chyba najlepszy (podobno bo ja sam nie korzystałem tylko kumple - na profilku mat - inf chyba każdy i w każdej szkole ma zrobić stronę a nie każdemu się chce Kumpli mam na myśli ja na zającu wtedy jechałem )) Polecem go ! )
Co do polskich wersji masz dwa wyjścia.
PIERWSZE: Czekać, czekać, czekać, i jeszcze raz czekać bo może kiedyś tam w przyszłości ktoś spolszy ten program
lub DRUGIE wyjście: "zrób to sam" (myśl przewodnia każdego informatyka , jeśli czegoś nie ma to zrób to sam) restoratora bierzesz i tłumaczysz ja tak przynajmniej robiłem (kiedyś dawno) trochę ci to czasu zajmie ale jak często korzystasz z programu to się może przydać takie własnoręczne tłumaczenie. ale w twoim przypadku nie polecam, chociaż przydałoby ci się, nauczyłbyś się czegoś.
Z tego co wiem to większość tych programów co ci dałem linki to po polsku jest akurat
PS.
Okropny z Ciebie leń!!! w minute na googla byś wszytko znalazł i by było 5!!!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum