Jeśli to neostrada to reset połączenia (co daje zmianę IP) no i zwykłe połączenie ze stroną (podanym adresem) jeśli ma się rozumieć... W czym dokładnie masz problem?
Można zrobić coś takiego:
1. Restart połączenia
2. Otwarcie przeglądarki domyślnej z podanym linkiem
3. powrót do pozycji nr.1
To ma sens jeżeli masz Neostrada )))) W innym przypadku to nikt za darmo takiego czegoś nie napisze bo to już wymaga więcej pracy i pozostaje kombinować samemu, lub szukać jakiegoś podobnego gotowca )))
PS: z tym wpisywaniem adresów to chyba dobrze zrozumiałem że chodzi aby nabił ilość wejść na stronę profilu na Batle...coś ale jak trzeba się będzie logować tam to już umar w butach P już tylko Frameworki będą (chyba) wchodziły w grę a to nie na moją głowę.
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
A na mój gust to sam chcesz sobie nabić jak najwięcej wejść. A do tego nie trzeba pisać algorytmu tylko użyć programu typu klikacz który tak jakby klika mychą w odpowiednie miejsca sam. W ulubione wystarczy dodać strone i skonfigurować program tak by wchodził na strone, zamykał przeglądare, robił restart połączenia, otwierał przeglądare, chodził na strone i tak w kółko.Tak jak wyżej sens to ma tylko przy neostradzie.
Dokładnie. Nie trzeba w sumie tego procesu automatyzować za pomocą programu. Jeśli jest to jeden, stały adres i nie wymaga on logowania, to zmianę adresu IP uzyskasz za pomocą proxy. W tym celu polecam bramkę "proxy.org", w polu "Enter a URL to visit:" wpisujesz adres danej strony i klikasz "GO" - bramka automatycznie wylosuje serwer proxy i uruchomi daną stronę. Parę klików i już...
Serwerów na proxy.org jest 200. Podczas zmiany IP w neostradzie stałe są pierwsze 2 bajty czyli np. 33.142.x.x . Mamy zatem 65536 możliwości.
Z postu wynika, że gość b27piter jest totalnym laikiem w dziedzinie programowania i prosi o napisanie bota, a nie wskazówkę jak za to się samemu zabrać. Być może kiedyś wystarczy mu energii i ambicji do napisania czegoś praktycznego (ci programiści, których znam osobiście właśnie tak zaczynali ), ale pewnie znudzi mu się już battleknight xD.
nie przesadzajcie... pytanie brzmi
"Czy da rade zrobic coś takiego ???"
a nie kto napisze mi program...
zroszta zawsze można udzielić odpowiedzi jak... to nie znaczy, ze sie za kogos napisze..
aha, każdy tak zaczynał... w dobie Internetu - fakt internet rozleniwia!
ja akurat jak zaczynałem programować to nie miąłem Internetu.. i każdej odpowiedzi szukałem w Helpie.. to była makabra
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum