Witam.Mam pytanie odnośnie plików m2ts i mkv.Czy istnieje jakiś program który umożliwia zrobienie z pliku ważącego 6 GB-a może i więcej-taki o rozmiarze 4 GB?Chodzi o to że na różnych stronach pojawiają się filmy w formacie m2ts o pojemności np.2 GB które jakością obrazu biją DVD na głowę.Szukałem w sieci ale bezskutecznie.Jeśli podobny manewr uda się zrobić z mkv to tsMuxerem przerobie sobie taki plik na m2ts ale w dalszym ciągu nie wiem czym.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam.
Chodzi o to że film o objętości 2.7 GB w formacie m2ts spokojnie bije na głowę jakością obrazu wersje DVD 9- wiem bo porównywałem między innymi "Starcie Tytanów". Ten rodzaj pliku został stworzony specjalnie na potrzeby PS 3 i mimo że waży bardzo mało w zamian otrzymujemy świetną jakość.Większość wstawek w tym formacie ma ponad 5 GB i udaje mi się z nimi zjechać do 4.8 GB ale dalej już nie idzie.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum