Sorka za odświeżenie topica, ale nie mogę się powstrzymać ... 100% ludzi ściąga muzykę "na lewo" w tym ja... od czasu gdy mam internet nie zakupiłem ani jednej oryginalnej płyty...[/hide]
Sorka za odświeżenie topica, ale nie mogę się powstrzymać ... 100% ludzi ściąga muzykę "na lewo" w tym ja... od czasu gdy mam internet nie zakupiłem ani jednej oryginalnej płyty...[/hide]
Nie mierz innych swoją miarą bowiem obrażasz niektórych.
Jesteś złodziejem i jeszcze się tym chwalisz Mam nadzieję, że kiedyś odczujesz piractwo na własnej skórze.
cjg, Na levo nie oznacza że nie legalnie
Z tego co mi wiadomo możesz ściągnąć wszystkie piosenki danych autorów(wykonawców) pod warunkiem że po 24h je usuniesz albo zakupisz ich oryginalną płytę z daną piosenką.
Dlatego według mnie stwierdzenie ściągać na "levo" jest stwierdzeniem błędnym Bo zawsze ściąga się zgodnie z prawem polskim pod warunkiem ze później usuniesz te piosenki bo wtedy już łamiesz prawa autorskie danych wykonawców tej że piosenki
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
ja nie ściągam na lewo, a mam neta. ściągam tylko niektóre piosenki z mp3.wp.pl
_________________ It's a beautiful day! Don't let it go away!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum