Nie czytalem dokladnie wszystkich postow, ale wydaje mi sie ze o tym nie bylo.
Kliknij w regulacji glosnosci /nie regulacji nagrywania!/ na 'opcje' i zaznacz 'pokaz costam zaawansowane' /nie podam dokladnie, bo jestem na linuksie i niestety nie pamietam, a na wine regulacja nie rusza/. Teraz /tez nie pamietam dokladnie/, pod suwakiem 'glosnosc glowna' i pod suwakiem od glosnosci mikrofonu powinny byc przyciski 'zaawansowane'.
Kliknij najpierw na ten pierwszy, pod 'glosnoscia glowna' i poszukaj tam opcji w stylu 'microphone boost' czy 'wspomaganie mikrofonu', czy 'zwieksz glosnosc mikrofonu' i zaptaszkuj /w tym oknie co sie pojawi najczesciej tez mozna zamienic gniazda line-in i mikrofonu na wyjscia do glosnikow 5.1, ale teraz to nieistotne/. Jezeli tam takich opcji nie bedzie, to poszukaj ich z zaawansowanych pod suwakiem od mikrofonu.
Gdzies to powinno byc.
Wiekszosc mikrofonow daje bardzo cichy sygnal, a ta opcja zwieksza go o ~20 dB.
Napisz czy znalazlas, jak nie, to wejde na winde i poszukam jak jest u mnie.
wojewoda, bez tego tego tak jak Petermechanic powiedział by działało, a rzecz jest w tym że nie działa wcale. Ale coś mi się przypomniało, przy ustawieniach głośności mikrofonu kliknij na zaawansowane i tam na dole są dwie opcje do zaznaczenia. Ze względu na to że różnie to jest nazwane nie będę ci pisał co musisz zaznaczyć. Ale zrób tak, próbuj różne kombinacje (oba zaznaczone, jedno...).
Nie ucz ojca dzieci robic.
Wiem o tym, wiec tez napisalem, moze mikrofon dziala, ale z racji ze jest za cicho to autorka tematu nic nie slyszala i stad ten jej problem.
Moze w koncu dzialac, ale nie byc slyszalne, nie?
Ja nie jestem jasnowidzem, tylko to mi przyszlo do glowy. Winda jest tak prosta ze musi dzialac
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum