Tak wiem że pisałem podobne tematy ale żaden konkretnie o tym, a więc jaki program polecili byście mi do robienia bitów Podkreślam że chodzi mi o bity a nie sample.Poprosił bym jakieś linki.Jeśli ktoś ma o tym niejakie pojęcie to poprosił bym krótką instrukcje obsługi.
ja ostatnimi czasy w tym siedzę i mam pytanie szukasz sequencer'a (czyt: wielośladu)?
czy może do robienia sampli...
a może jakiegoś w miarę prostego, kombaina??
ja ostatnimi czasy w tym siedzę i mam pytanie szukasz sequencer'a (czyt: wielośladu)?
czy może do robienia sampli...
a może jakiegoś w miarę prostego, kombaina??
Powiem tak szukam programu dzięki któremu zrobię podkład muzyczny pod piosenkę hip hopową, jakiś w miarę prosty w obsłudze, naj lepiej prosił bym od razu krótką instrukcje obsługi.
FL studio jest w miarę szybki do opanowania... - jak nie znasz podstaw to roczek wystarczy, na robienie fajnych podkładów przy odrobinie dobrego słuchu
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum