nie radziłeś sobie i dlatego tak twierdzisz. Ja też mam kilka problemów z mandrivą ale nie rezygnuję - bedę próbować dalej
I tak dalej
wiec rozszerzę topic o troszeczkę inne systemy Ja bym został na BEOS ale zbyt "zacofany system" mało rozwijany BSD już jest moim zdaniem jednym z lepszym ale niestety jak na razie nikt(mi znanych osób) nie uruchomił IPlusa na tym OS'ie Ale jeszcze zabawniejszy jest SunOS Zwłaszcza na serverze SUn'a i JDK(środowisko graficzne) No ale tutaj to im brakuje dużo do życzenia bo na 4płytahc i żeby nawet sterów nie było do PCMCIA
Podsumowując:
Win to mam 98 & XP(sp= 0 , Krzyczy że jest pir... Ale jakieś aktualizacje do SP1 pościągał ) I na tym 2 systemach pracuje w sensie ze tu mam dużo programów a 3 system to jest taki "przelotny" Dlatego każdy system ma jakieś wady i każdy powinien przystosować go do swoich potrzeb
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Nie radziłem sobie, to prawda, ale nie zrażałem się. Mówiłem sobie "Kiedyś mi się uda". I tak przez prawie rok, ale nie udało się. Aż w końcu nie wytrzymałem i sam doszedłem do wniosku - który siostra powtarzała przez cały ten czas - linux to ścierwo!!! Lina warto mieć tylko dla Frozen-Bubble, Super Tux-a i Tux Racer-a.
A właśnie. Może ma ktoś te dwa ostatnie tytuły w wersji na Windowsa, FB już mam.
Jeśli tak, byłbym wdzięczny za cynk.
mail: (seba1897@gazeta.pl)
THX peace
Ja powrócę do BSD jak tylko uda się tam odpalić neta na IPlusie a w SunOS'ie jak tylko znajdę stery do PCMCIA i też uda się odpalić neta w tedy to już sprawie sobie nowego dyska bo na 40GB upchać 5 systemów jest ciężko jak chce się mieć parę tyś. mp3 i jeszcze trochę programów +1 gra(Heroes III [ponad 1GB]) No ale póki co nie mam czasu na zabawę z nimi
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum