Strona Główna     FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy

Poprzedni temat :: Następny temat
Zastanawiam się nad instalacją Linuxa...

Jaki system według Ciebie jest lepszy
Windows 98/Me
0%
 0%  [ 0 ]
Windows 2000/Xp
36%
 36%  [ 4 ]
Linux
63%
 63%  [ 7 ]
Głosowań: 11
Wszystkich Głosów: 11

Autor Wiadomość
ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2006-08-21, 20:58   

Cytat:
nie radziłeś sobie i dlatego tak twierdzisz. Ja też mam kilka problemów z mandrivą ale nie rezygnuję - bedę próbować dalej

I tak dalej ;)

wiec rozszerzę topic o troszeczkę inne systemy :D :D :D Ja bym został na BEOS ale zbyt "zacofany system" mało rozwijany :/ BSD już jest moim zdaniem jednym z lepszym ale niestety jak na razie nikt(mi znanych osób) nie uruchomił IPlusa na tym OS'ie :/ Ale jeszcze zabawniejszy jest SunOS :D Zwłaszcza na serverze SUn'a i JDK(środowisko graficzne) :D No ale tutaj to im brakuje dużo do życzenia bo na 4płytahc i żeby nawet sterów nie było do PCMCIA :|

Podsumowując:
Win to mam 98 & XP(sp= 0 , Krzyczy że jest pir... Ale jakieś aktualizacje do SP1 pościągał :lol: ) I na tym 2 systemach pracuje w sensie ze tu mam dużo programów a 3 system to jest taki "przelotny" Dlatego każdy system ma jakieś wady i każdy powinien przystosować go do swoich potrzeb :)

eclipse 

Wysłany: 2006-08-22, 13:41   

Nie radziłem sobie, to prawda, ale nie zrażałem się. Mówiłem sobie "Kiedyś mi się uda". I tak przez prawie rok, ale nie udało się. Aż w końcu nie wytrzymałem i sam doszedłem do wniosku - który siostra powtarzała przez cały ten czas - linux to ścierwo!!! Lina warto mieć tylko dla Frozen-Bubble, Super Tux-a i Tux Racer-a.
A właśnie. Może ma ktoś te dwa ostatnie tytuły w wersji na Windowsa, FB już mam.
Jeśli tak, byłbym wdzięczny za cynk.
mail: (seba1897@gazeta.pl)
THX 8) peace 8)

eclipse

Petermechanic 
Wymiata!

Wysłany: 2006-08-22, 13:59   

eclipse napisał/a:
Mówiłem sobie "Kiedyś mi się uda". I tak przez prawie rok, ale nie udało się.

Ja przez dwa lata już, ale nie rezygnuję

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2006-08-22, 16:06   

Cytat:
Ja przez dwa lata już, ale nie rezygnuję

I tak trzymaj ;)

Ja powrócę do BSD jak tylko uda się tam odpalić neta na IPlusie a w SunOS'ie jak tylko znajdę stery do PCMCIA i też uda się odpalić neta w tedy to już sprawie sobie nowego dyska bo na 40GB upchać 5 systemów jest ciężko jak chce się mieć parę tyś. mp3 i jeszcze trochę programów +1 gra(Heroes III [ponad 1GB]) :D No ale póki co nie mam czasu na zabawę z nimi :/

Dodaj do: WypowiedÄ˝ dla Wykop  WypowiedÄ˝ dla Facebook  WypowiedÄ˝ dla Wyczaj.to  WypowiedÄ˝ dla Gwar  WypowiedÄ˝ dla Delicious  WypowiedÄ˝ dla Digg  WypowiedÄ˝ dla Furl  WypowiedÄ˝ dla Google  WypowiedÄ˝ dla Magnolia  WypowiedÄ˝ dla Reddit  WypowiedÄ˝ dla Simpy  WypowiedÄ˝ dla Slashdot  WypowiedÄ˝ dla Technorati  WypowiedÄ˝ dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach