Walczyłem ale się poddałem. W moim laptopie mam napęd HL-DT-ST DVDRAM GMA-4082N (tj. LG Electronics) i na stronce http://www.mandriva.com/hardware/results nie ma go. Natomiast wersja liveCD z Hakin9'u działa bezproblemowo. Pomyślę na instalacją M2007 .
Tak sie w ogole szstanawiam - dlaczego mandrive chcesz tam upchnac? Bleeee, lepszy susel.
Sprobuj z inna dystrybucja. Moze ta mandriva ma jakis uraz do Toshiba Satellite A110 Series?
Ubuntu nie próbowałem, ale fedorę brałem, i na stacjonarnym nie pociągnęła tygodnia. ja polecam niezmiennie auroxa. aurox to polska dystrybucja oparta na fedorze, ale jakaś stabilniejsza. działają na niej rpm do fedory. ja używam wersji 11.1 ale jest już 12.0.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum