Mam pytanie od kilku dni smigam na wiscie wszystko pięknie i ładnie ... Ale nie mam przezroczystości okienek czym to jest spowodowane ? czy może trzeba to ustawić ? A moze karta za słaba ? Mam Ati Radeon 9600 Pro Game Baster 128 mb.
Nie jestem pewien, ale do tego trzeba chyba karte graficzną kompatybilną z co najmniej DirectX 10.0 - taki paradoks IMHO bo w KateOS na geForce 2 Ti przeźroczystość mi śmiga bez problemowo.
Nie jestem pewien, ale do tego trzeba chyba karte graficzną kompatybilną z co najmniej DirectX 10.0 - taki paradoks IMHO bo w KateOS na geForce 2 Ti przeźroczystość mi śmiga bez problemowo.
Nie od dzis wiadomo ze beryl/compiz ma smieszne wymagania w porownaniu do wymagan efektow vistuli.
A paradoks jest w innym miejscu - zalosne efekty z redmond wymagaja niewiadomo jakiego statku, podczas gdy naprawde niezle i w wielkiej ilosci efekty beryla/compiza zadowalaja sie w wiekszosci samym faktem posiadania obslugi opengl...
nebeu - a sprawdzales ten sposob? Ja czytalem mase komentarzy ze tych 'bajeranckich' ( ) efektow w basic'u po prostu nie ma wiec nie ma w nim co wlaczac.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum