Problem wydawał mi się prosty jednak szybko szkończyły mi się pomysły. Mianowicie: wczoraj dźwięk był. Dziś włączam kompa a dźwięku nie ma (nie mam dźwięku nigdzie). Przy filmach, muzyce, gg itp. Głośniki są wbudowane w monitor. Sprawdzałem podłączenie jest ok (zmiana kabla audio od monitora do kompa nic nie pomogła). Odinstalowałem kartę dźwiękową i zainstalowałem też nic nie dało (karta zintegrowana na Asusie K8N). W opcjach dźwiękowych wszystko ustawione na max. Co to moźe być?
a inne głośniki próbowałeś? może jakimś linuksem livecd sprawdzisz? tzn. odpalisz i spróbujesz jakiś dźwięk odpalić. a może ktoś bawił się monitorem i ściszył ci go
_________________ It's a beautiful day! Don't let it go away!
Hahahaha.... . Nawet o tym nie pomyślałem bo z przodu są 3 pokrętła od ustawień obrazu i nie przyszło mi do głowy, że własnie jeden z nich to głośność. Faktycznie był przyciszony. Naprawdę niezły ubaw
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum