mam IE 6.0 , i nie moge otworzyc stron gdzie sa wymagane wlaczone cookies, problem w tym ze to opcje internetowe przejrzalam wdłuż i w szerz i mam wszytsko ustawione dobrze , zwlaszcza ,że czasem dana strona sie otwiera a czasem wlasnie nie i wyswietla sie komunikat ,ze powinnam miec wlaczone cookies , nie jestem w stanie dojsc o co chodzi
przeglądarka IE 6 nie jest dobrą przeglądarką, ale zanim zacznę cię nawracać to:
-spróbuj ustawić tymczasowo poziom zabezpieczeń na niski
-wyczyść cache i usuń cookie zalegające na dysku
inną drogą jest instalacja dużo lepszej przeglądarki - Firefox - do pobrania z firefox.pl
_________________ It's a beautiful day! Don't let it go away!
i tak miałam zamiar zmienic przegladarke na firefox , ale mialam nadzieje ze jednak problem z IE jakos da sie rozwiązać, to co proponujesz już robiłam wczesniej, bez rezulatatów , zastanawia mnie tylko dlaczego czasem na ta sama strone moge wejsc a czasem woła o cookies
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum