mam takie głupie pyt. do Was chłopakiznacie jakieś dobre antytrojany ale bezpłatne
prosze pomóżcie mi bo ja się na tym kompletnie nie znam a mam ich kilka na komputerze i po woli mi wszystko przestaje działać
więc jak znacie jakieś dobre lub juz przetestowane antytrojany to napiszcie koniecznie czekam na odpowiedź któregoś z Was
czyli potrzebujesz darmowego antywirusa, tak? bo z darmowymi antywirami niestety kiepsko. ale zawsze coś się znajdzie.
-avast - z tąd możesz pobrać
-avg tutaj download
- i jeden, o którym słyszałem tylko z czasopism i portali, znanej chyba wszystkim firmy Microsoft - Windows Defender tutaj jest jego strona
Thor a jak myślisz
oczywiśći że trojanów
a na tych antywirusach to trojanów nie likwiduje niestety więc potrzebuje antytrojany.
A nie mam żadnego tzn mam jeden ale jak już znajdzie to mam sie zerejestrować a żeby się zarejestrować to muszę płacić ileś tam $
więc poszukuje jakiś bezpłatnych.
Jal możecie to dajcie mi linki bądź strony.
Bedę Was BARDZO wdzięczna
pozrawiam
Thor tak serio to ja tylko mam bratu znaleść jakieś antytrojany (strony, badz linki) a reszte to on zrobi sam
A że ja coś tam przeskrobałam hehe to mi kazał szukać a jak nie to robi system i raczej koniec neta więc hehe pilnie poszukuje hehe
Jeden z lepszych programów w tej chwili http://www.ewido.net/de/
Co prawda po 29 dniach brak ochrony w czasie rzeczywistym i brak automatycznej aktualizacji
(pozostaje jednak ręczna aktualizacja)
Dzieki za te linki, mam ponad 600 trojanow i musze z nimi zaczac jakos walczyc poki nie jest za pozno... wiecie moze jaki jest najlepszy do masowych trojanow ?
mam takie głupie pyt. do Was chłopakiznacie jakieś dobre antytrojany ale bezpłatne
prosze pomóżcie mi bo ja się na tym kompletnie nie znam a mam ich kilka na komputerze i po woli mi wszystko przestaje działać
więc jak znacie jakieś dobre lub juz przetestowane antytrojany to napiszcie koniecznie czekam na odpowiedź któregoś z Was
z darmowymi to ciężko. możesz sprawdzić avire. ma dobre opinie. ja nie korzystałem z niej. możesz też pobrać sobie jakąś trialkę. zastąpi ci na miesiąc pełną wersję jakiegoś dobrego AV. ja korzystam z F-secure is 2010 i wydaje mi się, że jest bardzo fajny. nie muli nic i ma dobre wyniki. możesz pobrać z www.f-secure.pl
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum