Strona Główna     FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy

Poprzedni temat :: Następny temat
darmowy antytrojan (jaki?)
Autor Wiadomość
Elisha 

Wysłany: 2006-12-17, 19:30   darmowy antytrojan (jaki?)

mam takie głupie pyt. do Was chłopakiznacie jakieś dobre antytrojany ale bezpłatne :-P
prosze pomóżcie mi bo ja się na tym kompletnie nie znam a mam ich kilka na komputerze i po woli mi wszystko przestaje działać :(
więc jak znacie jakieś dobre lub juz przetestowane antytrojany to napiszcie koniecznie czekam na odpowiedź któregoś z Was :wink:

pim 
Hello, hello!

Wysłany: 2006-12-17, 19:38   

czyli potrzebujesz darmowego antywirusa, tak? bo z darmowymi antywirami niestety kiepsko. ale zawsze coś się znajdzie.
-avast - z tąd możesz pobrać
-avg tutaj download
- i jeden, o którym słyszałem tylko z czasopism i portali, znanej chyba wszystkim firmy Microsoft - Windows Defender tutaj jest jego strona

życzę szybkiego usunięcia wirów ;)

pim

Thor 
Moderator

Wysłany: 2006-12-17, 19:38   

Co masz kilka na komuterze ?? Trojanów czy antytrojanów ?? Windows Defender jest darmowy.

Elisha 

Wysłany: 2006-12-17, 19:55   

Thor a jak myślisz ??
oczywiśći że trojanów :?
a na tych antywirusach to trojanów nie likwiduje niestety więc potrzebuje antytrojany.
A nie mam żadnego tzn mam jeden ale jak już znajdzie to mam sie zerejestrować a żeby się zarejestrować to muszę płacić ileś tam $
więc poszukuje jakiś bezpłatnych.
Jal możecie to dajcie mi linki bądź strony.
Bedę Was BARDZO wdzięczna
pozrawiam :wink:

Thor 
Moderator

Wysłany: 2006-12-17, 20:11   

Pokaż no Pani loga Hijacka - pozbędziemy sie najpierw syfu a nad ochroną to będziemy myśleć ;)

Elisha 

Wysłany: 2006-12-17, 20:23   

Thor tak serio to ja tylko mam bratu znaleść jakieś antytrojany (strony, badz linki) a reszte to on zrobi sam :lol: :-P
A że ja coś tam przeskrobałam hehe to mi kazał szukać a jak nie to robi system i raczej koniec neta :lol: więc hehe pilnie poszukuje hehe :lol:

Gość
Gość
Wysłany: 2006-12-17, 21:06   

Jeden z lepszych programów w tej chwili http://www.ewido.net/de/
Co prawda po 29 dniach brak ochrony w czasie rzeczywistym i brak automatycznej aktualizacji
(pozostaje jednak ręczna aktualizacja)

adam898

Wysłany: 2009-04-26, 18:01   

Dzieki za te linki, mam ponad 600 trojanow i musze z nimi zaczac jakos walczyc poki nie jest za pozno... wiecie moze jaki jest najlepszy do masowych trojanow ?

pim 
Hello, hello!

Wysłany: 2009-04-27, 16:46   

ComboFix.

Kimimaro2485 

Wysłany: 2009-05-11, 17:04   

Polecam między innymi ---> Avast! 4.8.1335 Home Edition PL, ale nienajgorszy jest także Ashampoo WinOptimizer 5.11.
Jednak, gdyby twój brat zaoszczędził trochę pieniędzy mógłby kupić program Kaspersky Internet Security 2009, który zdecydowanie jest jednym z lepszych.

masder

Wysłany: 2010-02-10, 18:26   Re: darmowy antytrojan (jaki?)

Elisha napisał/a:
mam takie głupie pyt. do Was chłopakiznacie jakieś dobre antytrojany ale bezpłatne :-P
prosze pomóżcie mi bo ja się na tym kompletnie nie znam a mam ich kilka na komputerze i po woli mi wszystko przestaje działać :(
więc jak znacie jakieś dobre lub juz przetestowane antytrojany to napiszcie koniecznie czekam na odpowiedź któregoś z Was :wink:

z darmowymi to ciężko. możesz sprawdzić avire. ma dobre opinie. ja nie korzystałem z niej. możesz też pobrać sobie jakąś trialkę. zastąpi ci na miesiąc pełną wersję jakiegoś dobrego AV. ja korzystam z F-secure is 2010 i wydaje mi się, że jest bardzo fajny. nie muli nic i ma dobre wyniki. możesz pobrać z www.f-secure.pl

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach