Do departamentu sprawiedliwości wpłyneła skarga firmy google .Mówi ona że microsoft nie może umieszczać Msn Search jako domyslnego narzędzia przeglądarki IE7 (Która bedzię częścią Visty ) Jak myslicie czy google wygra tak samo z microsoftem jak firmy które protestowały o umieszczanie Windows medai Playera??
Jeśli chodzi o mój pogląd na sprawę to nie mam nic przeciwko temu jaka wyszukiwara będzie domyślna, przecież takie sprawy można ciągnąć w nieskończoność, bo wystarczy zobaczyć FF w którym jest google…
Ps. a czy im sie uda to nie wiem, ale wiem jedno to była by najgłupsza sprawa informatyczna... przebija mediaP
Jeżeli to nawet prawda to IMO dobrze, że google wytoczy taką sprawę. Uważam, że to nie jest równa walka pomiędzy firmami. Mamy wolny rynek i każda firma powinna mieć równe szanse co inna firma. A to która będzie lepiej prosperowała to już zależy od tego jakiej jakości będzie wypuszczać produkty i od użytkowników którym dany produkt przypadnie do gustu najbardziej.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum