Witam mam problem dosyc nietypowy:)
jak wiadomo rodzenstwo to nie zawsze dobra rzecz
moja siostra ma na swoim mailu cos, czego byc tam nie powinno.....
jest to dosc kompromitujace dla mnie... i chcialbym to usunac:)
mam maila jednak nie mam pomyslu jak sie do niego dostac..
wiem ze istnieja "aplikacje" ktore pomagaja w takich sytuacjach
moze ktos zna jakis z nich
Czy siostra używa programu pocztowego typu The Bat! lub jakiś inny czy tylko loguje się przez przeglądarkę? Jak nie to możesz zainstalować The Bat!, zrobić sobie konto i przy okazji jej założyć a wtedy są programy, które pokażą hasło np. http://www.softpedia.com/...at-Unpass.shtml. Jeżeli przez przeglądarkę to trudniej będzie. Będziesz musiał wymyślić jakiś podstęp żeby wydębić hasło. Ewentualnie (w zależności gdzie ma konto) możesz próbować zgadnąć hasło.
Tylko ze ona niezbyt chce sie logowac na moim kompie
na jej kompie nie mam dostepu do konta admina niestety....
wolal bym to zalatwic w jakis inny sposob
Zostają ci metody, których raczej i tak nie użyjesz... czyli hack serwera, albo zainstalowanie ukrytej kamery, w taki sposób, żebyś widział klawiature... A tak serio to keylogger to chyba najlepsze wyjście...
Czyli nie masz do końca sieci zrobionej. Sprawdź czy masz tą samą grupę roboczą. Bo może dałoby się coś zrobić przez sieć. Skoro fizycznego dostępu nie masz. Jest jeszcze ostatnia wersja poprostu powiedz to siostrze, że to jest kompromitujące i poproś żeby to usuęła. Gorzej jeżeli jesteście na ścieżce wojennej. Ale ta opcja jest w ostateczności.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum