Zosaje alternatywa sam kabel zlootuj . A tak serio ta ja bym na twoim miejscu wolał IrDe. Wcale nie jest taka wolna, no i o wiele bardziej uniwersalna...
rób jak chcesz, nie wiem czy kabel za 7 zeta będzie działał pół roku
A wiesz czy taki za 70 będzie tyle działał?
Z kablami najczęściej jest, że są z jednej fabryki, a pod inną marką..
Zresztą 7 złotych to nie majątek, najwyżej wypiję 10 butelek coli marki tesco Mniej..
Ostatnio zmieniony przez markoll 2006-03-29, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Rany ja pod mojego K700 kabelek dałem (firmy BEST) i kurcze nie moge. Żałuje jak nic że irdy nie wzielem. Moj kuzol ma i normanie cool. Każdy phon prawie wykrywa. A do kabelka są takie stery że odrazu ci sie odechce. Do każdego telefonu inny ster. Fakt ze on nie kupował irdy ot takiej za 10-20 zyla. Kupił taką do kompa bo on cośtam ma po dwie stowki ale moj kumpel tez ma irde za 30 zyla i też każdego phona wykrywa. A różnicy między kabelkiem a irdą praktycznie nie widać. Zobaczysz. Przyjdzie sterowniki kolować wrócisz po irde.... lub po prostu bedziesz żałować. heh. I tak na pewno już kupił.... (i już żałuje ^^)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum