Mam problem Musze kupić jakiś telefon
Fundusze są skromne lecz jestem zdolny dołożyć trochę kasy, żeby nie było problemu w używaniu. Oficjalnie mam ok 400zł nie oficjalnie tak do 700zeta jeśli warto.
To na czym mi zależny:
WiFi, Klawiatura Querty, Aparat min 2Mpx, Windows, Dość długo musi trzymać na baterii, Procesor jak dla mnie w miarę ok 400MHz, takich na 200MHz to nie przyjmuje(patrz zastosowanie)
Zastosowanie:
Uczelnia(te parę sekund szybkości to czasami na SESJI być albo nie być), dyskretne fota, dostęp do Neta(dyskretnie przez WiFi na uczelni), możliwość oglądania PDF, DOC i innych plików, dobry mikrofon - w razie czego coś nagrać No i po jakimś czasie(ok 2 miechów) możliwość podpięcia zewnętrznego GPS,
Macie jakieś inne propozycje co do takich urządzeń ? lub które byście wybrali ?
- nie koniecznie musi być nowe, raczej używane ale w bardzo dobrym stanie
Tą ledwo sesje zaliczyłem więc na drugą muszę się przygotować
ADD//////
Aha musi mieć jeszcze obsługę karty SIM bo nie chce mieć 2 urządzeń, a telefon też musi być(jako wymówka - że nie specjalnie coś kupiłem pod takie małe "naciąganie prawa" na uczelni)
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum