Kolejny problem z moim trendi telefonem.
Kumple z klasy mają w swoich siemensach takie coś jak "System plików" (mogą przeglądać zawartość "dysku"). Na Moim AX75 takiego czegoś nie ma. Mogę włączyć gry, zobaczyć foldery z muzyką i obrazkami, ale nic więcej. Np. przesłać gry nie mogę. Ciekawi Mnie czy po podłączeniu telefonu do kompa przez kabel będę mógł zobaczyć zawartość "dysku" w pełnej okazałości..
No u mnie to jest tak:
Wchodzisz w Menu/Ustawienia/Ustawienia telefonu/System plików i możesz formatować lub defragmentować. Gry można przesyłać ale tego już tłumaczył nie będe, w szkole ci pokaże jak to się robi
A jaki mamy system plików możemy zobaczyc po podłączeniu tela do kompa. U mnie to chyba jest FAT16 lub 32, nie pamiętam już. Po podłączeniu i przeglądaniu za pomoca eksploratora win widać tylko System plików (nie chodzi o np. FAT tylko o foldery i pliki), nie możesz ingerować w pliki systemowe.
Dobra udało mi się samemy dojść.
Głupio to jest ustawione w tym Siemensie, ale trudno.
Wchodzi się do Ustawienia->Zabezpieczenia->System plików->Defragmentacja->Info->usuń zbędne mms->system plików
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum