Otwierasz FireFoxa z paska u góry "Narzędzia" "Dodatki" zakładka "Wtyczki" zrób mi screna lub przepisz co tam masz, a co Ci się kojarzy z "Blue" po prostu zaznacz i pojawi się przycisk "wyłącz" powinno zadziałać
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
gogi Gość
Wysłany: 2009-11-19, 23:47 :)
@Blade@ napisał/a:
Tylko w Firefoxie się tak dzieje, czy w innych przeglądarkach też??
@Blade@ napisał/a:
Tylko w Firefoxie się tak dzieje, czy w innych przeglądarkach też??
Tylko w Firefoxie.
To zrób mu PrintScrena i pokaż co masz za pluginy w FF wyżej opisałem co mas zrobić ^^post wyżej^^
Ok, screna zrobiłam ale jak go tu zamieścić:)
Ganymede Plugin
Java Deployment Toolkit 6.0.140.8
Java TM Platform SE 6 U14
Microsoft DRM
Microsoft DRM
Mozilla Default Plug-in
NPSignPlugin
NPSignPlugin
OggPlayer Grecko Plugin
Picasa
Quick Time Plug-in 6.1 c
Shockwave Flash
Shockwave for Director
Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library
wchodzisz na tą stronkę:
http://getglue.com/quickstart.html
z FF klikasz "Upgarde Now" jak wyskoczy komunikat u góry to zezwól na instalację ))) next-> restart przeglądarki z paska u góry w FF "Narzędzia" "Dodatki" zakładka "Rozszerzenia" szukasz napisu z "glue" i klikasz "odinstaluj" restart przeglądarki i powinno być po bólu wyskoczy tylko jeden raz ta stronka z informacją że jest im bardzo smutno że odinstalowałaś rozszerzenie do FF ich autorstwa xD
gogi Gość
Wysłany: 2009-11-25, 18:41 :)
ExeQtoR napisał/a:
słuchaj, Ty masz coś tu namieszane ///
wchodzisz na tą stronkę:
http://getglue.com/quickstart.html
z FF klikasz "Upgarde Now" jak wyskoczy komunikat u góry to zezwól na instalację ))) next-> restart przeglądarki z paska u góry w FF "Narzędzia" "Dodatki" zakładka "Rozszerzenia" szukasz napisu z "glue" i klikasz "odinstaluj" restart przeglądarki i powinno być po bólu wyskoczy tylko jeden raz ta stronka z informacją że jest im bardzo smutno że odinstalowałaś rozszerzenie do FF ich autorstwa xD
SUPER, problem z otwieraniem dodatkowych stron zażegnany:) ale komunikat (poniżej) pojawia się teraz przy otwieraniu Internet Explorer.
Nie określono biblioteki DLL
Sposób użycia: regsvr32 [/u] [/s] [/n][/i[:wiersz_polecenia]] nazwa pliku_dll
/u- wyrejestrowany serwer
/s- tryb cichy; nie wyświetlaj okien komunikatorów
/i- wywołaj funkcję DllInstal, przekazując jej opcjonalny [wiersz_polecenia]; użycie tej opcji razem z opcją /u wywołuje funkcje dl install
/n – nie wywołuj serwera Dll Register Server; tej opcji trzeba użyć z opcją /i
SUPER, problem z otwieraniem dodatkowych stron zażegnany:) ale komunikat (poniżej) pojawia się teraz przy otwieraniu Internet Explorer.
Cieszę się że problem jeden udało się rozwiązać ))
gogi napisał/a:
i co teraz?
hmmm "powtórka z rozrywki" czy może film pt"efekt motyla" ? czy jakoś tak ))
1. NIE używaj przywracania systemu
2. LOG z HJT(tak jak dawałaś wcześniej,
3. A na serio IE potrzebujesz?????
4. jakie masz IE? najnowsze jest 8.0.cuś...... - jeżeli masz 6 i starsze to aktualizacja
5. Chwilowo brak pomysłu.... jestem na nogach już ponad 18h i przejechałem ponad 0,5tyś km więc po tym jak dasz(pokażesz) loga mam nadzieje że dojdę do siebie i moje szare komurczaki zaczną coś robić żebym zaczął realnie myśleć xD
gogi Gość
Wysłany: 2009-11-25, 22:32 :)
ExeQtoR napisał/a:
gogi napisał/a:
Cieszę się że problem jeden udało się rozwiązać ))
gogi napisał/a:
i co teraz?
hmmm "powtórka z rozrywki" czy może film pt"efekt motyla" ? czy jakoś tak ))
1. NIE używaj przywracania systemu
2. LOG z HJT(tak jak dawałaś wcześniej,
3. A na serio IE potrzebujesz?????
4. jakie masz IE? najnowsze jest 8.0.cuś...... - jeżeli masz 6 i starsze to aktualizacja
5. Chwilowo brak pomysłu.... jestem na nogach już ponad 18h i przejechałem ponad 0,5tyś km więc po tym jak dasz(pokażesz) loga mam nadzieje że dojdę do siebie i moje szare komurczaki zaczną coś robić żebym zaczął realnie myśleć xD
Aj Ty biedaku, do wyrka odpocząć:) a jutro poproszę o kontakt i wyjaśnienie terminu IE
I wtedy znów motyl pofruwa:)
Szybkiego reaktywowania szarych komórek i ogólnie organizmu:)
Aj Ty biedaku, do wyrka odpocząć:) a jutro poproszę o kontakt i wyjaśnienie terminu IE
IE - Internet Explorer chodziło mi czy ta przeglądarka jest Ci niezbędna do szczęscia? oraz jaką wersję masz ))))
hmmm... sam...?? to nie bardzo jak by z kimś to jeszcze(płcią przeciwną), niooo ale ogólnie wyspałem się jak jasny gwint ok 9h spałem i już mnie spanie łamie a mam jeszcze dziś "spotkanie z koleżanką", a jutro inną odwiedzam a w weekend przybijam gwoździa na uczelni
PS: o jaki "kontakt" Ci chodziło ? xD
gogi Gość
Wysłany: 2009-11-26, 16:47 :)
ExeQtoR napisał/a:
gogi napisał/a:
IE - Internet Explorer chodziło mi czy ta przeglądarka jest Ci niezbędna do szczęscia? oraz jaką wersję masz ))))
hmmm... sam...?? to nie bardzo jak by z kimś to jeszcze(płcią przeciwną), niooo ale ogólnie wyspałem się jak jasny gwint ok 9h spałem i już mnie spanie łamie a mam jeszcze dziś "spotkanie z koleżanką", a jutro inną odwiedzam a w weekend przybijam gwoździa na uczelni
PS: o jaki "kontakt" Ci chodziło ? xD
Akurat tylko przez nią mogę logować sie na swoim koncie na uczelni:) FM jej nie obsługuje. A jaka to wersja.... sprawdziłam we właściwościach i nie widzę wersji.
P.S.....i widzisz jakbyś spał z kimś to nie tak byś sie nie wyspał;)
Uważaj na spacerze, jeśli łamie to bierz ją pod pachę i poproś o pomoc w wypoceniu czegoś co zaczyna Cie rozkładać.
...co za gwoździa?:) przybijasz?...a kontakt?;) no właśnie taki, odezwałeś się ...;)
Akurat tylko przez nią mogę logować sie na swoim koncie na uczelni:) FM jej nie obsługuje
Ja do swojego USOS'a loguje się na Operze, na FF nie próbowałem xD ale też powinno działać, więc nie wiem dlaczego Tobie to nie działa:/
A w ogóle co to za uczelnia, że wymaga IE ??????
gogi napisał/a:
A jaka to wersja.... sprawdziłam we właściwościach i nie widzę wersji.
pasek u góry Pomoc Internet Explorer - informacje otwiera się okienko i pierwsza linijka "Wersja"
Cytat:
P.S.....i widzisz jakbyś spał z kimś to nie tak byś sie nie wyspał;)
Pewnie lepiej bym się wyspał, bynajmniej odprężył xD
gogi napisał/a:
Uważaj na spacerze, jeśli łamie to bierz ją pod pachę i poproś o pomoc w wypoceniu czegoś co zaczyna Cie rozkładać.
Ehh.... nie wypali dziś... z chłopakiem jest xD ale następny tydzień powiedziała że się ze mną spotka )))))
gogi napisał/a:
...co za gwoździa?:) przybijasz?
No głowa w stół i "Zzzzz..." u mnie tak się mówi ))
gogi napisał/a:
...a kontakt?;) no właśnie taki, odezwałeś się ...;)
no bo myślałem że chodzi o komurczaka )))
aaaa.... gadka gadką, a Loga jak ni ma tak ni ma ;> Czyżby zaginął gdzieś w akcji ???
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum