hmmm.... tak myślę jeszcze..... możesz mieć ustawione aby ukrywał rozszerzenie w tedy plik będzie się nazywał "boot" a nie "boot.ini" ))))) masz takie coś na dysku C lub aktywnej partycji gdzie masz system(z reguły jest to partycja C)??
[ Dodano: 2009-12-07, 13:15 ]
addd////
Pomogła deinstalacja IE wraz ze wszystkimi ustawieniami, a następnie ponowna instalacja IE ponieważ jakiś plugin gdzieś coś namieszał
to tyle z przekazu z GG ^^ trwało to z 2-3h
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
gogi Gość
Wysłany: 2009-12-07, 18:48 :)
ExeQtoR napisał/a:
hmmm.... tak myślę jeszcze..... możesz mieć ustawione aby ukrywał rozszerzenie w tedy plik będzie się nazywał "boot" a nie "boot.ini" ))))) masz takie coś na dysku C lub aktywnej partycji gdzie masz system(z reguły jest to partycja C)??
[ Dodano: 2009-12-07, 13:15 ]
addd////
Pomogła deinstalacja IE wraz ze wszystkimi ustawieniami, a następnie ponowna instalacja IE ponieważ jakiś plugin gdzieś coś namieszał
to tyle z przekazu z GG ^^ trwało to z 2-3h
Cwaniaczek....2-3h.... ale nie mów że bez przyjemności...
I rzeczywiście ponowna instalacja IE była jedynym wyjściem z tej sytuacji.
Myślę że z kolejnym (oby nie było już żadnego) psikusem mojego laptopika też będziesz musiał się zmierzyć właśnie TY:) tak więc ...do następnego:) i dzięki za poświęcony czas.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum