Strona Główna     FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy

Poprzedni temat :: Następny temat
KOmputer
Autor Wiadomość
Hiobe
Gość
Wysłany: 2010-04-08, 13:32   KOmputer

Mam probe chciał bym się poradzi czy opłaca mi się kupi używany komputer za 800 zł
specyfikacja:

Procesor - Intel Core 2 Duo E6400 2.13 GHz - procesor ten nigdy nie był podkręcany!
Płyta główna - Asus P5B - bardzo udany model, który zapewnia bezproblemową współpracę z resztą komponentów; płyta posiada złącze PCI-e x16, 3 złącza PCI-e x1, 3 złącza PCI i 6 złącz SATA-II; dodatkowo posiada zintegrowaną kartę dźwiękową 7.1 i kartę sieciową
Pamięci - Patriot 4GB DDR2 667MHz PDP CL5 - sprawdzone programem do testowania pamięci, pracują idealnie
Karta graficzna - MSI 7900 GTO - bardzo wydajna karta, która w momencie zakupu kosztowała mnie 1100zł; wydajnościowo model ten wypada lepiej od 8600 GT, a ponadto łatwo można go podkręcać; oferowany przeze mnie sprzęt nie był NIGDY podkręcany, gdyż nie odczuwałem takiej potrzeby
Twardy dysk - Seagate Barracuda 120GB 7200 8MB - działa bezproblemowo
DVD - LG GSA-4167B - wypala płytki bez żadnych problemów - jedna z najbardziej udanych nagrywarek firmy LG
Zasilacz - Chieftec 450W GPS-450AA-101A ATX PFC
Obudowa - Aplus X-Clio II z potężnym bocznym wentylatorem o średnicy 250mm, w połączeniu z dodatkowymi wentylatorami wewnątrz obudowy (markowe modele kupowane m.in. w sklepie cooling.pl) zapewnia świetne chłodzenie podzespołów komputera
Oryginalny system operacyjny Windows XP Home Oem

Asdef 
Administrator

Wysłany: 2010-04-10, 12:42   

ja bym targowal... sie ;)
http://img528.imageshack.us/img528/3311/dn9ar.png

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach