Wysłany: 2006-08-10, 20:04 BitComet i Aqq (gg) problemy
podczas gdy wlaczam BitCometa aby sie mi cos sciagalo rozlacza mnie z gg i nie ma szans aby sie polaczylo, czy jest jakis sposob aby ten problem rozwiazac?? jakis programik albo cos w tym stylu, programy do dzielenia polaczenia juz uzywalem i niewiele to dawalo
_________________ "Ważny optymizm, na tym polega ten mechanizm,
To realizm..."
Porty to na pewno nie problem. Ale ja na jak ssałem Azureusem to miałem lagi na wszystkim. Jak sobie poradziłem? Bawiłem się ustawieniami z połączeniem w opcjach Azureusa. Sam dokłądnie nie wiem co zrobiłem ale pomogło.
adamuk, Chodzi o to że ten program "zabiera" cały transer dla siebie Dlatego ustaw:
z paska u góry opcje Połączenie(z lewego menu) -->Maksymalna całkowita prędkość ściagania Ustaw tak aby działało np. jak masz neo 128 to ustaw 10kB/s
z paska u góry opcje Połączenie(z lewego menu) -->Maksymalna całkowita prędkość wysyłania Ustaw tak aby działało np. jak masz neo 128 to ustaw 2-3kB/s
A jak jeszcze będzie źle to ustaw po swojemu ja to podałem na oko I oczywiście dostosowujesz to do swojego łącza
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum