Strona Główna     FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy

Poprzedni temat :: Następny temat
Coś dla hakerów
Autor Wiadomość
nebeu 
Moderator

Wysłany: 2006-08-30, 21:04   

pim napisał/a:
aż jestem ciekawy co tam może być? może porady jak "włamać" się do win98? ktoś to widział?

Nie łódź się, tam nic nie ma. BTW icek tam mogą być ściągnięte (a raczej są) kursy dla zaawansowanych i to zapewne jeszcze pourywane bez ładu i składu.

pim 
Hello, hello!

Wysłany: 2006-08-31, 08:20   

nebeu napisał/a:
pim napisał/a:
aż jestem ciekawy co tam może być? może porady jak "włamać" się do win98? ktoś to widział?

Nie łódź się, tam nic nie ma. BTW icek tam mogą być ściągnięte (a raczej są) kursy dla zaawansowanych i to zapewne jeszcze pourywane bez ładu i składu.

no wiem, ale do win98 (jak się ma kompa na miejscu, nie przez internet) włamuje się poprzez naciśnięcie przycisku "anuluj" przy logowaniu :D

nebeu 
Moderator

Wysłany: 2006-08-31, 08:36   

pim napisał/a:
no wiem, ale do win98 (jak się ma kompa na miejscu, nie przez internet) włamuje się poprzez naciśnięcie przycisku "anuluj" przy logowaniu :D

To bardzo hakerskie :lol: .

pim 
Hello, hello!

Wysłany: 2006-08-31, 08:41   

nebeu napisał/a:
pim napisał/a:

To bardzo hakerskie :lol: .

no właśnie! i dlatego nabijam się z tego kursu że takie "hakerskie" rzeczy tam pokazują :D

Dodaj do: WypowiedÄ˝ dla Wykop  WypowiedÄ˝ dla Facebook  WypowiedÄ˝ dla Wyczaj.to  WypowiedÄ˝ dla Gwar  WypowiedÄ˝ dla Delicious  WypowiedÄ˝ dla Digg  WypowiedÄ˝ dla Furl  WypowiedÄ˝ dla Google  WypowiedÄ˝ dla Magnolia  WypowiedÄ˝ dla Reddit  WypowiedÄ˝ dla Simpy  WypowiedÄ˝ dla Slashdot  WypowiedÄ˝ dla Technorati  WypowiedÄ˝ dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach