Strona Główna     FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy

Poprzedni temat :: Następny temat
Muzyka + Cierpienie
Autor Wiadomość
pim 
Hello, hello!

Wysłany: 2007-04-22, 16:04   

ExeQtoR napisał/a:
Slavo, Wiem :D
(...)
Muzykę mam taką jak w tym demku:
www.exeqtor.cba.pl/aaa/demo.mp3
(...)

nie działa. pojawia się logo cba.

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2007-04-22, 18:28   

pim napisał/a:

pim, Ojjj :P działa :) tylko zapomniałem napisać o zabezpieczeniach servera :D
Trzeba skopiować i otworzyć link w nowej karcie(oknie) a nie klikać z forum :) To zabezpieczenie przed linkowaniem do rzeczy z servera od innych stron z internetu :lol:

pim 
Hello, hello!

Wysłany: 2007-04-22, 18:49   

ExeQtoR napisał/a:
pim napisał/a:

pim, Ojjj :P działa :) tylko zapomniałem napisać o zabezpieczeniach servera :D
Trzeba skopiować i otworzyć link w nowej karcie(oknie) a nie klikać z forum :) To zabezpieczenie przed linkowaniem do rzeczy z servera od innych stron z internetu :lol:

całkiem ok... myślę, że dobre. tylko byś musiał to kupić. chyba, że wytniesz to z początku gadanie, zapętlisz i może się nie skapną :lol: ;)

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2007-04-22, 19:11   

pim, Wiesz że ja mam wszystko oryginalne :lol: I muzyczka już jest gotowa(troszeczkę przerobiona na początku[wycięta]) :) Oczywiście w oryginale jest o ok 6minut(nie całe 5min 55s z tym gadaniem) Zapętlenie jest do 999 powtórzeń :D

Tylko problem jest ten co 2 posty wcześniej napisałem :/

Jak zrobić aby PowerPoint tą muzyczkę zapisał w swoim pliku prezentacji PPT a nie linkował po plik muzyczny gdzieś an dysku. ponieważ na maturze będzie inny komp i na pewno zmieni się lokalizacja pliku. Aktualnie jedynym rozwiązaniem jakie znam to przepuszczenie jej przez CD i Auxa z powrotem jako nagrywanie :) i on(PP) wsadzi to w plik prezentacji ale na pewno jakoś trochę spadnie ;/

pim 
Hello, hello!

Wysłany: 2007-04-22, 19:20   

ExeQtoR napisał/a:
pim, Wiesz że ja mam wszystko oryginalne :lol: I muzyczka już jest gotowa(troszeczkę przerobiona na początku[wycięta]) :) Oczywiście w oryginale jest o ok 6minut(nie całe 5min 55s z tym gadaniem) Zapętlenie jest do 999 powtórzeń :D

Tylko problem jest ten co 2 posty wcześniej napisałem :/

Jak zrobić aby PowerPoint tą muzyczkę zapisał w swoim pliku prezentacji PPT a nie linkował po plik muzyczny gdzieś an dysku. ponieważ na maturze będzie inny komp i na pewno zmieni się lokalizacja pliku. Aktualnie jedynym rozwiązaniem jakie znam to przepuszczenie jej przez CD i Auxa z powrotem jako nagrywanie :) i on(PP) wsadzi to w plik prezentacji ale na pewno jakoś trochę spadnie ;/

wymyśliłem tylko jedno, ale pomyślę jeszcze i coś może wymyślę :) :
możesz zrobić kilka prezentacji na płycie, każda z inną literą dysku. czyli np.:

-prezentacja_dyskD.ppt
-prezentacja_dyskY.ppt
-prezentacja_dyskZ.ppt

itd.

albo spróbuj zaimportować to do OpenOffice.org Impress i zerknąć, czy on też "na sztywno" pamięta ścieżki. jeśli nie, zapisz ją w formacie opendocument i już. w końcu masz prawo używać wolnego oprogramowania, nie?

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2007-04-22, 19:29   

pim napisał/a:
albo spróbuj zaimportować to do OpenOffice.org Impress i zerknąć, czy on też "na sztywno" pamięta ścieżki. jeśli nie, zapisz ją w formacie opendocument i już. w końcu masz prawo używać wolnego oprogramowania, nie?

Za późno ;/ // Musiałem podać czym trzeba odtworzyć prezentację :) Dlatego że mam Office 2000 to też podałem tą wersję :) i już tego zmienić nie mogę zresztą w szkole nie wiem czy mają OpenOffice :)

pim napisał/a:
wymyśliłem tylko jedno, ale pomyślę jeszcze i coś może wymyślę :) :
możesz zrobić kilka prezentacji na płycie, każda z inną literą dysku. czyli np.:

Niezbyt dobre ;/ // Jak będą się znali to się doczepią do nazwy prezentacji ponieważ ją też musiałem wcześniej podać. Ale też mało wygodne troszeczkę :)

[ Dodano: 2007-04-22, 19:34 ]
rozwiązaniem by było jeśli prezentacja była by na dyskietce a plik na płycie i na szybko z edytować prezentację :D Albo jak pozwolą skopiować na twardziela to skopiuje w takie miejsce gdzie będzie działać ewentualnie też w tedy mogę na szybkensa z modyfikować prezentację :D

pim 
Hello, hello!

Wysłany: 2007-04-23, 15:15   

wymyśliłem jeszcze coś, ale nie wiem czy to możliwe. czy można na płytę cd-audio nagrać również zwykły plik? bo jeśli tak to wkładasz płytę, odpala się WMP, ty wchodzisz na mój komputer>dysk cd i odpalasz prezentacje.

ExeQtoR 
Moderator

Wysłany: 2007-04-23, 16:53   

pim napisał/a:
odpala się WMP

WMP= Windows Media Player ?? jeśli tak to na win 2000 co mamy w szkole nie zauważyłem go jakoś ;P Po za tym to nie dotyczy prezentacji :/ I muzyka nie idzie z prezentacji nie mam kontroli nad nią po przez prezentację ;/

Po za tym da się tak zrobić :) Bodajże zwie to się Hybrydowa płyta :) Czyli połączenie dwóch rzeczy :D

Dodaj do: WypowiedÄ˝ dla Wykop  WypowiedÄ˝ dla Facebook  WypowiedÄ˝ dla Wyczaj.to  WypowiedÄ˝ dla Gwar  WypowiedÄ˝ dla Delicious  WypowiedÄ˝ dla Digg  WypowiedÄ˝ dla Furl  WypowiedÄ˝ dla Google  WypowiedÄ˝ dla Magnolia  WypowiedÄ˝ dla Reddit  WypowiedÄ˝ dla Simpy  WypowiedÄ˝ dla Slashdot  WypowiedÄ˝ dla Technorati  WypowiedÄ˝ dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu