pim, Ojjj działa tylko zapomniałem napisać o zabezpieczeniach servera
Trzeba skopiować i otworzyć link w nowej karcie(oknie) a nie klikać z forum To zabezpieczenie przed linkowaniem do rzeczy z servera od innych stron z internetu
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
pim, Ojjj działa tylko zapomniałem napisać o zabezpieczeniach servera
Trzeba skopiować i otworzyć link w nowej karcie(oknie) a nie klikać z forum To zabezpieczenie przed linkowaniem do rzeczy z servera od innych stron z internetu
całkiem ok... myślę, że dobre. tylko byś musiał to kupić. chyba, że wytniesz to z początku gadanie, zapętlisz i może się nie skapną
_________________ It's a beautiful day! Don't let it go away!
pim, Wiesz że ja mam wszystko oryginalne I muzyczka już jest gotowa(troszeczkę przerobiona na początku[wycięta]) Oczywiście w oryginale jest o ok 6minut(nie całe 5min 55s z tym gadaniem) Zapętlenie jest do 999 powtórzeń
Tylko problem jest ten co 2 posty wcześniej napisałem
Jak zrobić aby PowerPoint tą muzyczkę zapisał w swoim pliku prezentacji PPT a nie linkował po plik muzyczny gdzieś an dysku. ponieważ na maturze będzie inny komp i na pewno zmieni się lokalizacja pliku. Aktualnie jedynym rozwiązaniem jakie znam to przepuszczenie jej przez CD i Auxa z powrotem jako nagrywanie i on(PP) wsadzi to w plik prezentacji ale na pewno jakoś trochę spadnie
pim, Wiesz że ja mam wszystko oryginalne I muzyczka już jest gotowa(troszeczkę przerobiona na początku[wycięta]) Oczywiście w oryginale jest o ok 6minut(nie całe 5min 55s z tym gadaniem) Zapętlenie jest do 999 powtórzeń
Tylko problem jest ten co 2 posty wcześniej napisałem
Jak zrobić aby PowerPoint tą muzyczkę zapisał w swoim pliku prezentacji PPT a nie linkował po plik muzyczny gdzieś an dysku. ponieważ na maturze będzie inny komp i na pewno zmieni się lokalizacja pliku. Aktualnie jedynym rozwiązaniem jakie znam to przepuszczenie jej przez CD i Auxa z powrotem jako nagrywanie i on(PP) wsadzi to w plik prezentacji ale na pewno jakoś trochę spadnie
wymyśliłem tylko jedno, ale pomyślę jeszcze i coś może wymyślę :
możesz zrobić kilka prezentacji na płycie, każda z inną literą dysku. czyli np.:
albo spróbuj zaimportować to do OpenOffice.org Impress i zerknąć, czy on też "na sztywno" pamięta ścieżki. jeśli nie, zapisz ją w formacie opendocument i już. w końcu masz prawo używać wolnego oprogramowania, nie?
albo spróbuj zaimportować to do OpenOffice.org Impress i zerknąć, czy on też "na sztywno" pamięta ścieżki. jeśli nie, zapisz ją w formacie opendocument i już. w końcu masz prawo używać wolnego oprogramowania, nie?
Za późno // Musiałem podać czym trzeba odtworzyć prezentację Dlatego że mam Office 2000 to też podałem tą wersję i już tego zmienić nie mogę zresztą w szkole nie wiem czy mają OpenOffice
pim napisał/a:
wymyśliłem tylko jedno, ale pomyślę jeszcze i coś może wymyślę :
możesz zrobić kilka prezentacji na płycie, każda z inną literą dysku. czyli np.:
Niezbyt dobre // Jak będą się znali to się doczepią do nazwy prezentacji ponieważ ją też musiałem wcześniej podać. Ale też mało wygodne troszeczkę
[ Dodano: 2007-04-22, 19:34 ]
rozwiązaniem by było jeśli prezentacja była by na dyskietce a plik na płycie i na szybko z edytować prezentację Albo jak pozwolą skopiować na twardziela to skopiuje w takie miejsce gdzie będzie działać ewentualnie też w tedy mogę na szybkensa z modyfikować prezentację
wymyśliłem jeszcze coś, ale nie wiem czy to możliwe. czy można na płytę cd-audio nagrać również zwykły plik? bo jeśli tak to wkładasz płytę, odpala się WMP, ty wchodzisz na mój komputer>dysk cd i odpalasz prezentacje.
WMP= Windows Media Player jeśli tak to na win 2000 co mamy w szkole nie zauważyłem go jakoś Po za tym to nie dotyczy prezentacji I muzyka nie idzie z prezentacji nie mam kontroli nad nią po przez prezentację
Po za tym da się tak zrobić Bodajże zwie to się Hybrydowa płyta Czyli połączenie dwóch rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum