Hmm... Ja tak ogólnie to niczym ważnym sie nie zajmuje... Jak mi się system zwali to sobie zawsze umiem dać rada (windows)... Znam HTML'a do tego CSS'a... kiedyś skrypty Java i PHP pisałem, ale mi się to znudziło...
a oprócz słuchania muzyki to coś robisz na komputerze?
poważnie się pytam
Trochę programuje, moderuje na paru forach, piszę głupie strony by wsadzić na nie reklamy shaolinsite, gadam ze znajomymi, uczę się czasem jakiegoś języka, grzebie w /etc
torrent, filmy ogólnie - obróbka, kodowanie, kodeki - tak pobieżnie
troszkę grafika i webmastering (xhtml + css) ale się swoimi dziełami wolę nie chwalić.
Hoh dużo by tu pisać...
Zaczynam...
Win/ Lin, programowanie, bezpieczeństwo, sprzęt (w każdej dziedzinie zaczynam się szkolić, więc nie jestem expertem). Pozostałe moje zainteresowania to: kulinaria, piłka nożna, lotnictwo, wschodnie sztuki walki, broń palna i biała, samochody...
Oj widzę że na ostatku jestem A już nie pamiętam czy się tu dopisywałem czy nie
-Programowanie: Pasacal in Delphi, FreePascal & Dev-Pascal
-Net: począwszy od html po przez css trochę javyScript i troszeczkę PHP kończąc na szukaniu dziór netu np: maili
-OS: Winzgroza 98SE, Me, 2000, XP professional, Linux Slackware10.2(tak częściowo) Solaris 5.10_x86(jeszcze mniej), FreeBSD 6.0(szkoła stawiamy server na www <-- Prace trwają)
-Reszta to połączenie tych dziedzin itp.. nie sposób opisać wszystkiego na raz
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Ja nie jestem w niczym doskonały ale staram sie uczyć wielu rzeczy
- pascal, delphi
- grafika
- webmastering
- od niedawna ubuntu
Ale nie o to pytał sie Asdef, moimi "mocnymi" (najmocniejszymi na dziś) umiejętnościami są
- multimedia (ogólnie)
- tv-sat
- fotografia (poziom powyżej podstawowego średnio zaawansowany )
- podstawy zw.z tematyką zabezpieczeń kompa
- windows lecz to na poziomie hmm średnio zaawans (ale na Kanali są dobrzy spece od WIN )
- pro evolution soccer & siatkówka - chce mnie ktoś wyzwać
Tak dodam od siebie że jeśli ktoś ma jakiś problem i ja nie znam rozwiązania to i tak staram sie pomóc, oczywiście wyszukuje w necie tematy o podobnej problematyce i jeśli znajde to co potrzeba to wtedy pomogę Taka pomoc jest dobra bo przy okazji sam sie czegoś naucze
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum