Polski 4 - kurna lepiej niż w gim
Matma 3 - ocena wyżej niż na półrocze
Angielski 4 - kantowałem + trochę farta
Niemiecki 4 - tu akurat umiałem
Geografia 3 - facetka jedna z gorszych, ocena niżej niż na półrocze, ale jestem zadowolony
Biologia 3 - mogło być 4, ale moje notatki nigdy nie są kompletne, więc nie miałem się z czego naumieć
Chemia 3 - jeden z najcięższych przedmiotów - jestem zadowolony
Fizyka 2 - najgorsza facetka w mieście (poważnie), 2 u niej to tak jak 4 w LO (to mówią nauczycielki z innych szkół, bynajmniej nie moje widzimisię)
Historia 3 - na to jakoś mi się nigdy uczyć nie chce, mogło być 4...
PO 3 - gość skubany kartkówy robił niezapowiedziane, ocena niżej niż na półrocze
Technologia informacyjna 5 - tu jestem zadowolony, bo na 5 trzeba się było popisać
Systemy operacyjne i sieci komputerowe 5 - jedyna 5 w klasie - super zadowolony
Oprogramowanie Biurowe 5 - Word'a i Excella mam w małym palcu .
Religia 5 - nie wiem po jakiemu, bo miałem cały zestaw ocen 1, 2, 3, 4, 5 i 6
WF - zwolniony - trwała kontuzja lewej ręki...
Ogólnie jak na moją szkołe oceny mam świetne, nie mniej jednak mogło być lepiej. Technologia to nie przedmiot zawodowy, odpada w tym roku i ta ocena będzie na świadectwie maturalnym, także jestem z tego bardzo zadowolony.
EDIT: Zapomniałem o zachowaniu. U mnie to jest tak że na kartkach piszemy samoocenę, zachowanie idzie w dół za uwagi i nieobecności, w góre za konkursy. Ja skromnie napisałem że jestem idealny itp. i byłem na jednym konkursie o Uni Europejskiej (na farta) i mam wzorowe .
Szkoda mi paru kumpli, no niestety ta szkoła nie jest lekka...
Polski 2 -- :D jak ja zdam maturę?
układy cyfrowe 4
fizyka 3
przyrządy pomiarowe 5 -- na maturalne
wos 4
matma 3 -- i ja chce z maty maturę zdawać.... trzeba się przyłożyć będzie
układy analogowe 5 -- na maturalne
usługi telekomunikacyjne 5
angielski 4
niemiecki 3
układy mikroprocesorowe 5
pracowania elekt. - elektron. 3 -- na maturalne ale miałem fajną nauczycielkę Kosa...
systemy komutacyjne 5 - na maturalne
systemy transmisyjne 4
historia 5 -- na maturalne bajaka
praktyka zawodowa 6 -- na maturalne w końcu kopało sie 30m pod światłowód i 2t złomu wywaliło....
Oceny mam takie sobie.... ale średnia już lepsza bo 4.125 Mogła byś większa ale się z WOSu nie chciało uczyć . Ale nie ma źle i tak wyciągłem ładnie na półrocze miałem srednią ok 3,6
A teraz juz mogę sobie śpiewać: "już za rok matura, już za rok matura...."
No to ja się pochwalę
Polski - 5
Matematyka - 6
J. Angielski - 5
Geografia - 6
Biologia - 6
Chemia - 5
Muzyka - 6
Fizyka - 5
Technika - 6
WOS - 5
Historia - 5
Informatyka - 6
Religia - 5
WF - 5
Średnia: ~5,5
Super! Hehe, po raz pierwszy mam taką wysoką
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum