Da. Mienia się całkowicie zgadzajet z tiebia
A w Iraku nadal panuje chaos
// Edit: WRĂ"Ă"Ă"Ă"Ă"Ă"Ă"Ă"Ă"Ă"Ć! Miało być 'chaos' a nie 'Chaos', od tej magyi mi się w głowie poprzewracało
_________________ We, who not deny the animal of our nature
We, who yearn to preserve our liberation
We, who face darkness in our hearts with a solemn fire
We, who aspire the truth and pursue it's strength...
Denerwuje Mnie tylko zdanie Pisu. Były Minister Obrony, Jerzy Szmajdziński zapowiedział, że wycofa Nasze Wojska (SLD było za wojną). PiS który był przeciwny teraz uznał, że Nasi zostaną w Iraku.
Wiecie co ja nie wiem co Wy sie tak tą polityką przejmujecie rozumiem że nie jesteście z czegoś tam zadowoleni ale Wasze posty i tak niczego nie zmienią, apropo :
crooleeck napisał/a:
USA zademonstrowało swoją potęge (tak ja to było z atomówką)...
Gdyby nie wygrali II WS i nie połapali by niemieckich uczonych to by nie mieli atomówki ani nie rywalizowali by przez te długie lata z Rosją w podpojach kosmusu. Bo to dzięki niemieckim uczonym którzy mieli już to odkryte oni sie tak rozwineli, a niemcy pracowali za Wsłasne życie...
Prawdziwi faceci się tym interesują.
Jak byłem w twoim wieku to też miałem to w czterech literach jednak z czasem zainteresował Mnie ten temat. Wypada coś wiedzieć o naszych przodkach, ale i tym co się dzieje teraz.
Prawdziwi faceci się tym interesują.
Jak byłem w twoim wieku to też miałem to w czterech literach jednak z czasem zainteresował Mnie ten temat. Wypada coś wiedzieć o naszych przodkach, ale i tym co się dzieje teraz.
Sam bym tego lepiej nie ujął . A w ogóle to lubie filmy wojenne i inne pierdoły... A co do Iraku, to w teleekspresie był dzisiaj mały reportaż... Jak ktoś nie oglądał to sobie można ze strony tvp ściągnąć do jutra do 17...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum