yyy ... test ? a co na tym teście ? jakie tak mniej więcej pytania ? tzn o co pytają ?
"test" < piszesz podanie o przyjęcie a żeby Cię przyjeli to musisz mieć coś wiecej w tym podaniu napisane niż tylko "umiejętność obsługi neta i kompa oraz p2p" więc skończ zadawać te głupie pytania i weź się do nauki tak będzie lepiej.
(...)co z tą fotografią chodzi, na czym to polega ? lubię fotografować (...) fotografia )) tylko na czym to polega ?
Można podjąć się jakiegoś zlecenia związanego powiedzmy np. z fotografią turystyczną, czy fotoreportażem..., ew. projekty pocztówek, plakatów i takich tam...(tu już potrzebna znajomość conajmniej Photoshopa) Są też tzw. stocki w których jest możliwa sprzedaż własnych zdjęć... tyle że same chęci tutaj nie wystarczą... Trzeba "troszkę" umiejętności, a co najważniejsze troszkę lepszego sprzętu... Czasem nawet maks wypasiony kompakt to za mało... trzeba by mieć dobre lustro... Zdjęcia przechodzą przez weryfikacje zanim zostaną umieszczone w serwisie. Jeśli chodzi o zarobek z tego to juz zależy od zdjecia i oferty danego serwisu gdzie zdjęcie zostało wystawione "na sprzedaż". Ale to nie miejsca które odwiedza się z kilkoma zdjęciami w dorobku... W sumie po co wnikać w szczegóły, to wszystko chyba nie jest trudno znaleść w necie używając trochę własnej inicjatywy...
P.S. Przede wszystkim! Ja rozumiem "kto pyta, nie błądzi..." ale nie popadajmy w skrajności... własna inicjatywa nie polega tylko na zadawaniu masyyyyyyyy pytań...
P.S.2 ... Ale ja jestem niedobry...
PoZdRo
_________________ "Piękno rzeczy śmiertelnych mija, lecz nie piękno sztuki."
OGGY, z betateam Ci troszkę nie wyszło więc może poszukasz jakiejś roboty np: w "polu" bo wiesz czasami na wsi to trzeba komuś co nieco wyplewić albo jak trafisz na dobrego księdza jak ja że za 1tone drzewa(samo wrzucenie do komórki) dostaliśmy z kolegą po 50 zeta na głowę a robiliśmy coś koło 2h Wiec opłacało się Ale taka okazja trafia się raz na rok ale wystarczy się ruszyć i poszukać a zawsze coś się znajdzie
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum