Ten rok szkolny, był bardzooo intensywny... mianowicie w moim przypadku wyglądało to tak... od października do lutego umierałem z powowdu niewyjaśnionych dolegliwości. Które utrudniały ogólne funkcjonowanie tj. Duszności, arytmie, ból w klatce itp Odwiedziłem mase lekarzy i tym podobnej maści gadów... Oczywiscie nikt mi nie pomógł... Dopiero przyjaciółka umówiła mnie do bioenergoterapeuty... przepisał mi jakieś ziółka do picia... I przeszło po dwóch dniach. Ogólnie to od października studia. Ale przyznam szczerze że jeszcze nie wiem gdzie. Zawsze planowałem informatyke... teraz by mi bardziej pasowało coś w kierunku grafiki/fotografiki/reklamy. Lecz przyznam szczerze że pociąga mnie psychologia i nawet dużo osób mi mówi że to strona w którą powinienem sie kierować... aczkolwiek humanista ze mnie nigdy nie był więc czarno to widze.
Tak że za ten rok szkolny stawiam sobie:
6 z chemi bo robiłem mikserowi jakieś zadanie...
5 z polskiego ponieważ przeczytałem wyjątkowo dużo książek (wpływ mojego Słoneczka po części)
4 z matmy bo dużo liczyłem
z reszty lekcji byłem zwolniony....
jeśli chodzi o biologie to nie mi to oceniać
1+ z religii bo byłem może 2 x w kościele
_________________ "Piękno rzeczy śmiertelnych mija, lecz nie piękno sztuki."
Z informatyki naturalnie 6 bo odzyskałem swój "start" który zniknąl w niewyjaśnionych okolicznościach Nie było go 3 dni i wrócił... siedziałem i głaskałem komputer...
_________________ "Piękno rzeczy śmiertelnych mija, lecz nie piękno sztuki."
Z informatyki naturalnie 6 bo odzyskałem swój "start" który zniknąl w niewyjaśnionych okolicznościach Nie było go 3 dni i wrócił... siedziałem i głaskałem komputer...
hehe No jeszcze logo zrobiłeś... ta ocena jest chyba najbardziej zasłużona
Skoro już po roku szkolnym to odstawiamy przedmioty na bok - jakie macie plany na wakacje ? Zostajecie w domu czy wyjeżdzacie ? Ja za jakieś 2 tyg. lece do Wielkiej Brytanii do roboty, a potem do Holandii hehe wiadomo po co
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum