Jak w temacie;) Jak wam poszedł ten rok szkolny Oczywiście zakładam że wszyscy zdali no jedyny wyjątek będą stanowiły osoby które już zakończyły swoją edukację
No wiec mi troszkę lepiej poszedł ten rok niż poprzedni ale jestem troszkę zawiedziony Ogólnie wszyłem na 4.58 i jak bym miał dwie oceny lepiej to bym miał pasek Ale cóż lepsze takie niż by miało być gorzej
Zawaliłem sprawę głównie przez komputer bo zamiast uczyć się siedziałem przed nim No i druga moja sprawa która powinna się wyjaśnić to "kasia" no i to troszeczkę zaważyło na moich słabszych ocenach
Z pewnością większość osób które chodzą do szkoły jeszcze mnie przebije swoją średnią A ramlez to pewnie dwukrotnie
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
J. Polski: 3
Historia: 3
J. Niemiecki: 3
Matematyka: 4
J. Angielski: 4
Fizyka: 5
Chemia: 5
Geografia: 5
WF: 5
Informatyka: 6
Biologia: 6
PO: 6
Religia : 5
Zachowanie: Bardzo Dobre
Petermechanic napisał/a:
ExeQtoR, źle zaokrągliłeś średnią
Średnia: 4,58(3) Czyli w przybliżeniu ~4,58
Do średniej nie wlicza się (u mnie) Religii i zachowania
Teraz już dobrze zaokrągliłem
A tak serio to ty jeszcze chyba jesteś w podstawówce więc zobaczysz jak pójdziesz do Liceum (oczywiście jak zaliczysz gim.) Bo w LO nie jest tak prosto
Ja też był to najgorszy rok w mojej całej ekukacji nie ma się czym chwalić
Oj daj spokój przecież zdałeś czyli czegoś się nauczyłeś więc odniosłeś jakiś sukces A tak na serio to mówiłem Ci abyś się nie siedział tyle przed kompem i nie podrywał lasek na GG czy innym komunikatorze Czy nawet część mojej winy bo Ci CD wysłałem i przez tydzień zakochałeś się w "piosence" Ale mam nadzieję zę mi wybaczysz to
ExeQtoR, hehe daj spokój Jak kasztany kwitną to zapuźno już na nauke więc ja zawaliłem dużo wcześniej i dziewczyny mi w tym nie przerszkodziły ;
) no może ciutkę ale w porównaniu z PC to prawie nic.
No więc tak, egzamin na koniec gimnazjum poszedł nieźle: razem 76 punktów (35 z części humanistycznej a 41 z matematyczno przyrodniczej), nie wiedzieć czemu najlepiej z klasy, choć orłem nie jestem .
A świadectwo to juz gorzej, bo najgorzej w mojej edukacji... To jest tak
Polski: 3
Matma: 3
Biologia: 4
Angielski: 4
Informatyka: 6
Technika: 4
Plastyka: 5
Muzyka: 5
Chemia: 4
Geografia: 3
WOS: 5
w-f: zwolniony
Historia: 4
Fizyka: 5
poza średnią:
Niemiecki: 4
Religia: 5
zachowanie: wzorowe
Średnia nie wiem jaka, nie liczyłem...
A do szkoły średniej moje punkty:
Polski: 3 więc 5 punktów
Matma: 3 więc 5 punktów
Angielski: 4 więc 10 punktów
Informatyka: 6 więc 20 punktów
Egzamin: 76 punktów
Razem 126 punktów, więc może się dostane do technikum na profil informatyczny
BTW: ciekawe od ilu przyjmują...
ExeQtoR, hehe daj spokój Jak kasztany kwitną to zapuźno już na nauke
Zgodzę się Ale ja właśnie teraz się uczyłem najwięcej bo tylko maty nie udało mi się zaliczyć na wyższą ocenę a tak to: hista, biola, chemia, PO, fiza, niemiec musiałem się uczyć bo nie chciałem tej oceny co mi dawali
Cytat:
Średnia nie wiem jaka, nie liczyłem...
Ja ci policzyłem z tych przedmiotów co są obowiązkowe czyli mi wyszło ~4,23
crooleeck napisał/a:
A do szkoły średniej moje punkty:
Polski: 3 więc 5 punktów
Matma: 3 więc 5 punktów
Angielski: 4 więc 10 punktów
Informatyka: 6 więc 20 punktów
Egzamin: 76 punktów
Ja miałem inne skale pk jeśli chodzi o oceny znaczy się mi za 6 dawali tylko 16pk z tego co pamiętam ale wiesz wszystko mogło się zmienić
Więc ja z egzaminu miałem 26pk z humanizmu(kto to wymyślił ehhh:/) i z mat-przyrodniczego 42pk (2miejsce w klasie ) i na koniec wyszło mi razem 114pk
Pomijam że w mojej szkole przyjmują każdego ale nie każdy później zdaje No ale moim zdaniem powinieneś się dostać ewentualnie na listę rezerwową
Petermechanic napisał/a:
to wiem, ale co jest powodem tak nagłeo spadania?
Nie zabardzo wiem o Co Ci chodzi
Wszyscy, którzy tu piszą oceny mają szóstki z infy Fajnie.
Tylko z małą różnicą Bo ja Jestem w II LO a niektórzy w podstawówce/gimnazjum Więc poziom też jest różny ale myślę że kiedyś będą lepsi ode mnie czy nawet od Thora :D
crooleeck napisał/a:
29 czerwca będzie ogłoszenie listy przyjetych, więc zobaczymy.
wierze w ciebie że się dostaniesz do wymarzonej szkoły
Ja się wyłamę, mam 5. Może to dlatego, że nasz sor od infy 6 nie stawia (przynajmniej w pierwszej klasie) Ale za to nadrabiam egzaminem Bo ja miałem 91 ptk (ale ile punktów z której części to nie pamiętam) Pisze "miałem" bo teraz jestem już 1 LO (właśnie skończyłem) i muszę przyznać że jak narazie to był mój najgorszy rok, ale w przyszłym roku planuję co najmniej pasek a póki co to muszę niemca podszkolić bo mam 3
crooleeck, u nas za tyle ptk co Ty masz to byś się na lajcie do liceum dostał
Tylko z małą różnicą Bo ja Jestem w II LO a niektórzy w podstawówce/gimnazjum Więc poziom też jest różny ale myślę że kiedyś będą lepsi ode mnie czy nawet od Thora :D
crooleeck napisał/a:
29 czerwca będzie ogłoszenie listy przyjetych, więc zobaczymy.
wierze w ciebie że się dostaniesz do wymarzonej szkoły
Im wcześniej się zaczyna ty więcej informacji się załapie.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum