Firma Symantec zapowiedziała premierę oprogramowania Norton Confidential - kompleksowego rozwiązania zabezpieczającego transakcje internetowe i informacje osobiste w trybie online. Program Norton Confidential zabezpiecza użytkowników w momencie przeprowadzania transakcji oraz zapewnia ochronę przed fałszywymi witrynami i aplikacjami, umożliwiającymi prowadzenie działalności przestępczej w sieci. Nowe rozwiązanie ma być dostępne na rynku w różnych wersjach: dla systemu operacyjnego Windows we wrześniu, a dla systemu Mac OS — w październiku.
Musisz się zarejestrować a później musisz dostać od Symantecu zaproszenie do testowania tegoż produktu ale fakt faktem ze Każdy może ale czy każdy otrzyma ??? O to jest pytanie ;>
Cytat:
Co z innymi produktami o które pytałem
inne czyli jakie przecież nie będę Ci teraz przeszukiwał wszystkich witryn które udostępniają swoje produkty do testowania i nie będę ich tu wypisywał Bo to bez sęsu. Ale fakt faktem ze zgłosić każdy się może do testowania ale czy każdy otrzyma coś takiego to już nie wiem A i nie chodzi mi o to że ty np: załatwisz sobie od "kolegi" i też będziesz miał oryginalnego
edit//// a tutaj masz mojego screna że go posiadam w 100% legalnego
Czyli tak naprawdę BetaTeam nie daje Ci rzeczy do testowania ... Załatwić to musisz sobie sam - we własnym zakresie ... Członkostwo w BetaTeam pomaga jakoś w tym abyś dostał sie do grupy betatesterów produktu xyz
Reasumując - co tak naprawde daje bycie członkiem BetaTeam
> Jakie będę miał korzyści z dołączenia do Betateam?
- Satysfakcja wynikająca z testowania najnowszego oprogramowania (np, Windows Vista), które jeszcze nie jest dostępne dla przeciętnego użytkownika. To TY pomagasz współtworzyć dany produkt!
- Możliwość współpracy poprzez internet z programistami i pracownikami najwiekszych firm z branży IT na świecie takich jak Microsoft, HP, ATI itd.
- Możliwość zdobycia doświadczenia jak i zaistnienia w światku betatesterów, co oznacza ewentualność znalezienia zatrudnienia w jednej z firm, jeżeli jesteś w tym naprawde dobry.
- Będziesz mógł zawsze liczyć na pomoc innych członków Betateam i to nie tylko w kwestiach betatestingu.
- Co prawda nie dostaniesz wynagrodzenia w postaci pieniędzy, lecz jeśli sie postarasz naprawde Ci sie to opłaci. Jako nagrody oferowane są firmowe gadżety, koszulki, podkladki, także oprogramowanie i gry niemałej wartości. Jeżeli uda się Tobie wykryć większe błedy, możesz liczyć na nagrody w postaci iPOD'ów i innych gadżetów tego typu. Dodatkowo sprzęt otrzymany od niektórych firm zachowujesz dla Siebie! (np. sprzęt firmy HP)
Często możesz brać udział w różnych konkursach, i losowaniach, możesz w ten sposób wygrać wycieczki na koszt firm i różne gadżety.
Zapisując sie na niektóre programy Beta, zostanie do Ciebie przysłany sprzęt na okres trwania testów (w moim przypadku komputer klasy P4).
- Własny email w domenie @betateam.pl
- Wiele innych...
Wszystko jest w fazie rozwojowej więc na to pytanie Thor trudno mi odpowiedzieć Bo niestety nie wiem co Admin w danym momencie wymyśli i jaki on ma cel, choć cel już wynika ale dla mnie będzie jasne wtedy jak grupa będzie już prawie zamknięta i wszystko będzie jasne.
_________________ Moderatora grzecznie się słuchamy,
nie spamujemy, nie bluzgamy...
Na razie nie mamy żadnych specjalnych propozycji beta-testów. Do wszystkich programów może mieć dostęp każdy bez uczestnictwa w Betateam (prócz zaproszeń oczywiście, ale tych na razie brak). Jednak zauważcie, że to jest dopiero początek Betateam, chociaż wykaz planów na najbliższą przyszłość jest dość śmiały i interesujący
[ Dodano: 2006-08-29, 20:40 ]
Mam nadzieję, że wybaczycie mi podwójnego posta
Chciałem oznajmić, że admin Betateam otrzymał zgodę na współpracę z firmą Kingston Technology Niedługo więc zacznie się testowanie
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum